Hjultaske er til dig der gerne vil passe på dine hjul. Mange forbinder en hjultaske med at skulle rejse med sin cykel. Til en cykelrejse er hjultasken også oplagt, hvis du skal have flere hjul med på rejsen, eller hvis din cykelkuffert ikke kan indeholde hjul.

Hjultaske er ikke kun til rejse med cykel, men også oplagt til opbevaring af cykelhjul. Det kan være du har flere hjul til din cykel, det kan også være at du tager dine hjul af om vinteren. Det kan også være mest optimalt, at tage forskellige hjultyper med til konkurrencer eller til cykeltræningsophold, hvor der er forskelligt terræn. Langt de fleste cykelryttere, har en eller flere hjultasker til ekstra hjul.

Er du på udkig efter en cykel hjultaske, så kig med her, hvor vi har samlet de bedste bud på en cykel hjultaske:

Cykel hjultaske til MTB hjul

Med denne opbevaringstaske fra Mavic har du mulighed for at opbevare et MTB hjul, så du slipper for opbevare et beskidt dæk i eksempelvis bilen. Tasken er foret indvendig og dermed er den også yderligere forstærket, så den holder ekstra godt. Ydermere har tasken også en indvendig lomme til opbevaring af quick release.

Anvendelse: Mavics opbevaringstaske er ideelt til opbevaring af hjul. I stedet for at tage et beskidt hjul direkte ind i bilen, kan du med fordel anvende opbevarings tasken, så hele bilen ikke bliver beskidt.

mavic MTB hjultaske cykel hjultaske til mountainbike hjul
Mavic hjultaske til MTB hjul – find hjultasken her hos Cykelpartner

PRO dobbelsiddet cykel hjultaske

PRO har designet denne dobbelte hjultaske, så den er opdelt indvendigt. Det betyder, at dine hjul ikke kommer til at ligge og gnide op ad hinanden under transport, hvorved de kan blive beskadigede. Tasken er derfor sikrere end mange af sine konkurrenter. Hjultasken har desuden opbevaringsrum til quick release-aksler, og så er den stor nok til Twenty Nine hjul.

Anvendelse: Med denne dobbelte hjultaske fra PRO bliver det nemt at have et sæt ekstra hjul med på farten. Tasken kan rumme alle typer cykelhjul inklusiv 29″ (twenty niner). For at gøre det lettere at transportere hjulene, er tasken forsynet med bærestropper.

PRO cykelhjultaske dobbeltsiddet hjuktaske taske til cykelhjul
PRO cykeltaske til cykelhjul – find hjultasken her hos Cykelpartner

PRO hjultaske til ét hjul

PRO hjultasken er ideel til transport eller opbevaring af dine 700C racerhjul. Tasken er udført i polyester med indvendige skum beskyttelser og kan indeholde et hjul. Desuden er tasken udstyret med indvendig lomme til Quick Release aksel, løse ventilforlængere eller andre småting.

Anvendelse: Hjultasken fra PRO passer til 1 hjul i størrelse 700C. Med en hjultaske opnår du en sikker og komfortabel transport af dine hjul.

PRO cykeltaske til cykelhjul PRO hjultaske 1 hjul
PRO cykeltaske til1 hjul – find hjultasken her hos Cykelpartner

EVOC hjultaske på tilbud

Med en hjultaske fra EVOC har du mulighed for at transportere dine cykelhjul, når du er på farten. Du får en taske i særdeles god kvalitet og med mange gode egenskaber. Tasken er blandt andet udviklet med beskyttelse ved hjulakslen, så du ikke risikerer at disse bliver beskadiget. Ydermere har tasken en indvendig lomme, hvor du har mulighed for at opbevare quick release.

Anvendelse: Hjultasken fra EVOC passer til 2 hjul på op til 29″, og tasken er ekstra rummelig, så der kan sagtens være to MTB hjul. Hjultasken giver dig mulighed for, at du sikkert og komfortabelt kan transportere dine hjul, uden at du behøver at bekymre dig om, at de bliver ødelagte.

hjultaske cykel hjultaske cykelhjul
EVOC taske til cykelhjul – find hjultaske på tilbud her hos Cykelpartner

LÆS OGSÅ: Sidetaske til bagagebærer

LÆS OGSÅ: Cykelkuffert

LÆS OGSÅ: Mobilholder til cykel

LÆS OGSÅ: drikkerygsæk

LÆS OGSÅ: Home trainer E-cykling udstyr

Indlægget Hjultaske – taske til cykelhjul indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.