Står du og mangler en pusletaske som både er smart og funktionel? Så er en pusletaske fra danske Ida Ising måske et oplagt bud. Ida Ising designer pusletasker som både er praktiske og komfortable for din baby. Altså en taske som er rigtig god og super praktisk at have med, når du er på farten med et blebarn.

Ida Ising pusletasker er håndlavede, og af høj kvalitet både i valg af materialer og design. Ida Ising pusletasker har et moderne nordisk og stilrent design.

Den bedst sælgende pusletaske fra Ida Ising er modellen der hedder Blackbird.

Blackbird-LowRes-Front-700x700 Blackbird er en flot og funktionel pusletaske med et råt, minimalistisk og alligevel eksklusivt look. Med en Ida Ising pusletaske, er det muligt at pusle dit barn behageligt og sikkert overalt – uanset hvor du er. Ida Ising Blackbird pusletaske er designet efter et fold-ud princip med en central tyk og blød Øko-Tex certificeret skummadras med betræk af Øko-Tex vinyl (phthalat fri). Ida Ising Blackbird pusletaske er i 100% kanvas yderst og 100% bomuld inderst, med praktiske og store indvendige lommer til bleer, skiftetøj og pusletilbehør.

På ydersiden er der en lille lomme til småting, og tasken lukkes med velcro strop. Stræklagen: 80 % bomuld og 20 % polyester. Blød Øko-Tex skummadras.Øko-Tex betræk i vinyl – fri for phthlater. Hanke i 100 % kraftig nylon kvalitet

Stoffet kan med fordel vaskes i vaskemaskinen, dog max på 30 grader. Modellen findes i forskellige farver.

 

Mål: 43 x 33 x 8 cm, udslået 67 x 90 cm. Madras måler: 59 x 40 x 2 cm.

 

Blackbird-LowRes-Open-700x700 Blackbird-LowRes-Up-700x700

 

5-Ways---IDA-ISING(Hjemmeside)-700x700

Ida Ising pusletasken er fundet på Babygear.dk som tilbyder i stort udvalg af babyudstyr, indretning, børnetøj, møbler og legetøj til børn. På siden er der også et stort udvalg af pusletasker i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Læs mere her.

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.