ilse

Når vi hører navnet Ilse Jacobsen tænker vi automatisk på gummistøvler. Ilse Jacobsen har gjort det hipt igen at gå med gummistøvler. Her drømmer vi selv om et par derfra, selvom vi ikke kan finde ud af om det skal være de korte eller lange. Men udover støvler tilbyder Ilse Jacobsen også overtøj, tøj, sko og diverse accessories. I blandt de mange spændende accessories gemmer der sig også tasker. Ilse Jacobsens kollektion af dametasker er en flot blanding af klassisk og moderne design. Alle taskerne lavet i gode materialer med gode detaljer der afspejler den gode kvalitet. Ilse Jacobsen har også lavet sin egen udgave af en shopper i stil med de populære fra Day.

Det gode ved shopperen fra Ilse Jacobsen er at den let og slidstærk, skulderstropperne går hele vejen rundt om tasken, hvilket giver tasken en bedre bæreevne i forhold til lignende tasker. På grund af taskens størrelse er den ideel både som weekendtaske, træningstaske, strandtaske og shopper. Ilse Jacobsen shopperen er et godt alternativ til Day Birger shopperen.

Mål: 54 x 43 cm. Findes i flere smarte farver. Pris 299,-. Kan købes her

“Ilse Jacobsen startede med at designe sko og støvler. Efter skoene kom de håndlavede gummistøvler lavet af 100 % naturlig gummi. En naturlig forlængelse var selvfølgelig en kollektion af regnfrakker skabt efter samme principper. Men det var selvfølgelig ikke nok for Ilse Jacobsen,der hvert år kreerer komplette sommer- og vinterkollektioner af tøj skabt til den moderne kvinde i klassisk stil. Ilse Jacobsen lægger vægt på naturlig skønhed, naturlige materialer og høj kvalitet.”

Indlægget Ilse Jacobsen shopper indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.