Jack Wolfskin Ramson skoletaske er et godt bud på en rummelig og yderst slidstærk skoletaske til børn fra 10 år og opefter.

Jack Wolfskin er formentlig en af de aller mest populære mærker, når vi snakker om udendørs tøj og sko. Jack Wolfskin er en stor tysk producent af udendørs slid og udstyr med hovedkvarter i Idstein. Det blev grundlagt i 1981 og er nu en af ​​de største leverandører af udendørs produkter og på samme tid den mest succesrige franchisegiver på det tyske specialmarked for sportsudstyr. Jack Wolfskin har funktionalitet i fokus, når de designer overtøj og outdoor-produkter. 

Jack Wolfskin har i deres sortiment også flere rygsække, endda flere der kan bruges til skolebrug. Jack Wolfskin Ramson skoletaske er en populær skoletaske, anbefalet fra 3. klasse og opefter. Skoletasken er lavet fremstillet i kraftig Armatec Plus 600 denier – 100% polyester. Hvilket godt sagt betyder at den er lavet i et yderst slidstærkt materiale, som dårligt nok er til at slide op. Dermed også perfekt til skolebrug.

Jack Wolfskin Ramson skoletaske

Den smarte rygsæk Ramson fra Jack Wolfskin. Her har du god plads til skolebøger og A4 blokken, inderlommen er farvekodet, så den kan hjælpe dig med at holde styr på og beskytte dine bøger. Opbevar dine nøgler, buskort og andre småting i rygsækkens små lommer.


Rygsækken lukkes med en magnetisk knap og dens behagelige rygsystem med brede skulderremme sørger for en god vægtfordeling, som er specielt udviklet til børn. Anbefalet alder: Fra 10 år.

-Hovedlomme, forlomme og fem mindre lommer.
-Plads til A4 blokken.
-Klart etui til navneskiltet.
-Reflekser.

Dimensioner: 44 x 32 x 26 cm
Kapacitet: 20 L

Find skoletasken i de forskellige farver og prints hos Jollyroom

SE OGSÅ: Ergo Prime skoletaske

SE OGSÅ: Burton skoletasker – de bedste tilbud

Indlægget Jack Wolfskin Ramson skoletaske fra 3. klasse og op indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.