Jack Wolfskin rygsække til børnehave og dagsture er et godt bud, når der skal vælges en god ergonomisk rygsæk til dit børnehavebarn.

Jack Wolfskin er formentlig en af de aller mest populære mærker, når vi snakker om udendørs tøj og sko. Jack Wolfskin er en stor tysk producent af udendørs slid og udstyr med hovedkvarter i Idstein. Det blev grundlagt i 1981 og er nu en af ​​de største leverandører af udendørs produkter og på samme tid den mest succesrige franchisegiver på det tyske specialmarked for sportsudstyr. Jack Wolfskin har funktionalitet i fokus, når de designer overtøj og outdoor-produkter. 

Jack Wolfskin har i deres sortiment også flere rygsække, endda flere der kan bruges til skolebrug. Jack Wolfskin Ramson skoletaske er en populær skoletaske, anbefalet fra 3. klasse og opefter. Skoletasken er lavet fremstillet i kraftig Armatec Plus 600 denier – 100% polyester. Hvilket godt sagt betyder at den er lavet i et yderst slidstærkt materiale, som dårligt nok er til at slide op. Dermed også perfekt til børnehave eller til dagsture.

Jack Wolfskin har flere gode bud på rygsække til familiens mindste, blandt andet Jack Wolfskin Kids Moab Jam rygsæk og Jack Wolfskin Little Joe rygsæk.

Jack Wolfskin Little Joe Rygsæk

En dejlig rygsæk fra Jack Wolfskin, til børn fra 3 år. I rygsækken er der masser af plads til madpakken, et sæt skiftetøj og andre småting. På siden er der desuden plads til drikkeflaske. Tasken er udstyret med Jack Wolfskin ”Snuggle Up”-system, så den altid sidder behageligt. God ergonomisk støtte og brystspænde. Refleksdetaljer. Mål: 31 x 26 x 23 cm. Volume 11 liter. Rygsækken findes i forskellige farver til både drenge og piger.

Find din favorit her hos Jollyroom

Jack Wolfskin Kids Moab Jam Rygsæk

Kids Moab Jam er en praktisk rygsæk fra Jack Wolfskin. Rygsækken åbnes i toppen med en lynlås og har en brystrem, så den sidder godt fast på ryggen. I rygsækken er der plads til 8 liter og er perfekt til børn, der skal på eventyr. Mål: 36,5 x 22 x 12,5 cm. Rygsækken findes i forskelllige farver til både drenge og piger.

Find jeres favorit her hos Jollyroom

Jack Wolfskin Buttercup Rygsæk

Buttercup fra Jack Wolfskin er en behagelig, let og robust børnerygsæk til små eventyrere. Rygsækken har en hovedlomme med plads til madpakke, tusser eller legetøj. Tasken har en lomme foran og to sidelommer. Rygsækken kan rumme 4,5 liter og er perfekt til børn, der skal på eventyr eller i børnehave. Mål: 28 x 22 x 18 cm.

Find rygsækken hos Jollyroom

SE OGSÅ: Deuter rygsæk til børn

SE OGSÅ: Beckman Urban mini børnehavetaske

Indlægget Jack Wolfskin rygsække til børnehave og dagsture indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.