Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Overvejer I en JEVA skoletaske eller JEVA rygsæk som skoletaske til skolebarnet i 3. klasse og opefter? Så har i højst sandsynligt kigget på en JEVA Supreme, en JEVA Survivor eller en JEVA SQUARE eller en JEVA U-turn. Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende penalhus fra JEVA.

LÆS OGSÅ: JEVA U-turn

LÆS OGSÅ: JEVA SQUARE

LÆS OGSÅ: JEVA Supreme

LÆS OGSÅ: JEVA Survivor

jeva penalhus 2019 kollektion jeva penalhus box
JEVA box penalhus – 2019 modeller
Find JEVA box penalhuse her hos Miinto

Værd at vide om JEVAs box penalhus

Et praktisk penalhus fra JEVA til skolebørnene med ét stort rum med en funktionel klap der holder skriveudstyret fast i penalhuset. I låget findes en mesh lomme med lynlås, der er oplagt til småpenge eller små hemmeligheder. Bliv klar til skolestart med et box penalhus der matcher printet i skoletasker til mellemstore børn – i JEVAs 2019 kollektion.

JEVA box penalhus 2019 matcher JEVAs skoletasker og rygsække af modellerne JEVA U-turn, JEVA SQUARE, JEVA Survivor, JEVA Supreme og JEVA Backpack.

Box penalhusene fra JEVA er oplagt hvis der ønskes at rygsæk / skoletaske matcher med penalhuset. JEVA box penalhus fås i følgende 2019 udgaver: JEVA estrellas penalhus, JEVA lightning penalhus, JEVA flora penalhus,
JEVA ka-pow penalhus, JEVA green camou penalhus, JEVA dark camou penalhus, JEVA alps penalhus, JEVA clouds penalhus, JEVA coral penalhus,
JEVA paloma penalhus, JEVA black penalhus, JEVA purple rose penalhus,
JEVA amazon penalhus, JEVA denim penalhus, JEVA pink penalhus,
JEVA pure black penalhus, JEVA cartoon penalhus,
JEVA meadow penalhus og JEVA hibiscous penalhus.

Find JEVA box penalhuse her hos Miinto

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.