– og 2020 – Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Overvejer I en JEVA skoletaske som skoletaske til skolebarnet i 0. klasse til 2. klasse? Eller har I allerede valgt en JEVA skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende penalhus fra JEVA.

LÆS OGSÅ: JEVA skoletaske – Beginners modellen til de mindste skolebørn

LÆS OGSÅ: JEVA Intermediate skoletaske

jeva penalhus 2019 jeva penalhus med indhold jeva penalhus 2 rum jeva penalhus fodbold penalhus dino penalhus 2019
JEVA penalhus-modellerne

Værd at vide om JEVA penalhus

Et praktisk penalhus fra JEVA til skolebørnene med to rum og indhold. Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher JEVAs skoletasker fra 2019 kollektionen.

JEVA Twozip penalhus er med to lag i lækker kvalitet. Indeholder kvalitetsblyanter og farveblyanter samt lineal, viskelæder og blyantspidser.

Twozip er et 2 lags-penalhus i den bedste kvalitet, og udstyret med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er ergonomisk rigtige.

JEVA’s penalhuse har deres helt egne lommer på JEVA’s skoletasker – så er barnet fri for at penalhuset ligger løst nede i skoletasken.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

JEVA T-rex

Skoletasker og matchende penalhus med dinosaurus plejer altid at være et hit og denne udgave af JEVAs skoletaske og penalhus med den farlige og enorme T-rex, vil uden tvivl gå direkte ind i mange dino fans hjerter, når skoletaske og penalhus skal vælges.

jeva dino t-rex penalhus med indhold grønt penalhus med 2 rum JEVA penalhus 2019
T-rex penalhus med indhold. Find det hos Miinto

JEVA fodbold

Når skoletaske og penalhus til drenge skal vælges, er det mange gange drengenes største hobby, som afspejles ved valg af skoletaske motiv. En fodbold skoletaske er både sej at se på og samtidig udstråler den hvilken sport man er interesset i.

jeva fodbold penalhus med indhold jeva penalhus 2 rum jeva fodbold penalhus jeva 2019
Fodbold penalhus med indhold. Find det hos Miinto

JEVA Bubbles

Et supersødt print med lilla og turkis som fine kontrakt farver. Er din pige til glimer og shine så er dette print måske noget for hende?

JEVA penalhus bubbles penalhus med indhold penalhus med 2 rum jeva 2019 penalhus
Bubbles penalhus med indhold. Find det hos Miinto

JEVA unicorn

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet, som tema for børnefødselsdage. Og vi er slet ikke i tvivl om at dette Unicorn penalhus vil blive blandt topsælgerne i 2019.

jeva penalhus unicorn jeva enhjørning penalhus jeva 2019 penalhus med indhold
Cassiopeia penalhus med indhold. Find det hos Miinto

Combat fra JEVA

Et army combat penalhus fra JEVA der matcher JEVA skoletasker med samme print. Camourflage printet har i mange år været populært til seje drenge der er til combat, helte, soldater og hele det rå og seje univers.

jeva combat penalhus jeva comourflage penalhus med indhold jeva 2019 penalhus med 2 rum
Combat penalhus med indhold. Find det hos Miinto

LÆS OGSÅ: JEVA Beginners – matchende skoletaske

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.