Preschool rygsæk fra Jeva er et perfekt valg til din lille datter eller søn, til børnehaven eller førskolegruppen. JEVA børnehavetaske er den tidlige skoletaske.

Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

børnehavetaske JEVA pre-school JEVA preschool taske

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

Er du/I på jagt efter en godt ergonomisk og velorganiseret rygsæk til jeres barn, så er Jeva Preschool rygsæk et rigtig godt bud.

Fordele ved Jeva børnehavetaske – børne rygsæk

Denne skønne Preschool rygsæk fra Jeva er et perfekt valg til din lille datter eller søn, til børnehaven eller førskolegruppen. Med det blændende mønster og fine farverige detaljer vil du med sikkerhed få gruppens sejeste taske. Rygsækken er udstyret med bløde og justerbare og polstrede stropper samt en justerbar brystspænde så du fra begyndelsen kan lade dit barn gå med en taske der passer perfekt til ham eller hende.

Tilmed er der en hank så i let kan fragte tasken fra bilen eller cyklen og ind i garderoben. Indvendigt i taskens hovedrum har du plads til madpakke, regntøj eller dit ynglings legetøj. Derudover er der udvendigt en lynlåslomme hvori dit barn kan gemme de specielle sten fra legepladsen, fidgetspinneren eller tegninger. Tilmed er der to netlommer ned elastikkant til en drikkedunk, gummistøvler eller det våde regntøj.

Mål: H31 X B24 X D12 CM

Vægt: 305 gram

Volume: 8 Liter

Jeva Preschool børnerygsæk findes i flere flotte farver til både drenge og piger:

Jeva Preschool – Owly

Rigtig fin rygsæk fra Jeva med ugleprint. Baggrunden er lilla og med tyrkiske kanter og lynlåse. Skriv barnets navn, adresse og telefonnummer i låget på tasken.

rygsæk med ugler, jeva preschol rygsæk, børnerygsæk med ugleprint, lilla børnerygsæk, lilla rygsæk til børn, jeva rygsæk ti børn, jeva rygsække til piger
Flot børnerygsæk med ugler – Find den hos Miinto


Jeva børnehavetaske – Mini Race

De fleste drenge elsker at lege med biler og derfor er denne rygsæk også helt sikkert et der vil gå direkte i hjertet hos mange drengebørn. Flot blå rygsæk med bilprint.

rygsæk med biler, blå rygsæk til børn, børnerygsæk med biler, børnerygsæk med racerbiler, blå rygsæk fra jeva, jeva preschool til drenge, børnerygsække til drenge
Flot børnerygsæk med biler – Find den hos Miinto

Jeva Preschool – Jungle Dino

Dinosaur er mystiske, seje og eventyrlige på en gang. Har du et barn der er helt vild med dinosaurer, så skal den kommende børnerygsæk selvfølgelig også være med et sejt dinosaur print.

børnerygsæk med dinosaur, rygsæk med dinosaur, grøn børnehaverygsæk, grønne rygsække, jeva preschool med dinosaur, børnehavetaske med dinosaur, børnerygsæk til drenge
Flot børnerygsæk med dinosaur – Find den hos Miinto

Jeva Preschool – Petit

Den sødeste Jeva Preschool taske til piger er uden tvivl, denne med hjerteprint trykt på hele rygsækken. På frontlommen er der en kat, der matcher i farven til de mange hjerter.

børnerygsæk med hjerter, jeva rygsæk med hjerter, børnetaske med hjerter, børnerygsæk med kat, jeva rygsække til børn, jeva rygsække til piger, børnehavetaske til piger, jeva preschool til piger
Flot børnerygsæk med hjerter – Find den hos Miinto

LÆS OGSÅ: Børnehave tasker – de bedste fund

Indlægget Jeva Preschool børnerygsæk indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.