Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. Survivor modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva Survivor modellerne er gode bud på en skoletaske til børn og unge. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA “Survivor” modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “Survivor” der en smart rygsæk der kan anvendes af børn fra 3. klasse og opefter.

Ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter, der understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Med en skoletaske fra JEVA af model Survivor, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken Survivor er en let og funktionel rygsæk til skolebørn. JEVA Survivor består af to store rum, polstreret tabletlomme, organizer og en lynlåslomme. Udenpå findes elastiksnøre på frontlommen til opbevaring af f.eks. cykelhjelm eller jakke.

God ergonomi er også lav vægt – JEVA Survivor modellen vejer kun 760 gram og så er Survisor selvfølgelig 100% fri for alle skadelige stoffer og kemikalier.

Der er mange fordele ved en JEVA Survisor rygsæk til skolebørn fra 3. klasse.

  • En god og solid rygsæk, fri for kemi.
  • Udstyret med JEVAs “support” ryg der støtter korrekt med 3 puder på støttepunkterne.
  • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
  • Elastiksnøre udenpå, så glemmes cykelhjem eller jakken ikke.
  • Solid bærestrop.
  • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
  • Kan rumme hvad der svarer til 26 liter og måler 45 x 33 x 18 cm.
  • Kan bruges i mange år. Den kan bruges af børn, unge og voksne.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

JEVA Survivor 2020 modeller

Jeva survivor skoletaske Jeva survivor 2020 modeller skoletaske 3 klasse fra JEVA

JEVA Survivor Seaflowers

En farverig rygsæk fra JEVA er Seflowers SURVIVOR, som passer perfekt som skoletaske til piger i 3. klasse og op. Godt indrettet og med god plads til både bøger og bærbar computer. Denne rygsæk kan bruges af alle, der har brug for en funktionel rygsæk med god plads. Farverig rygsæk til unge og større skolebørn: Seaflowers SURVIVOR!

seaflower skoletaske jeva survivor 3 klasse skoletaske 2020 model blå skoletaske til piger skoletaske med blomster
JEVA Seaflower skoletaske – Find den her hos Miinto

Survivor Edge model

Praktisk rygsæk til unge og større skolebørn: Edge SURVIVOR! Den har 2 store rum, samt et frontrum med detaljeret organizer og mobillomme. Uden på frontrummet kan du sætte alverdens ting fast under den regulerbare snøre: cykelhjelm, tæppe, jakke, sovepose osv…

survicor edge jeva survivor 2020 edge 2020 skoletaske
Survivor Edge – Find den her hos Miinto

Cube skoletaske anno 2020

Cool mønster i changerende neongrønne, blå og sorte farver.Rygsækken er godt indrettet, og har god plads til både bøger og 15″ laptop – den kan bruges af alle med behov for en funktionel rygsæk med god plads.

cube skoletaske 2020 3 klasse ny skoletaske jeva skoletaske stor skoletaske 3 klasse
CUBE fra JEVA – 26 liters skoletaske – Find den her hos Miinto

2019 modeller af JEVA Survivor

jeva survivor jeva rygsæk 2019 model kapow survivor skoletaaske fra jeva skoletaske 3 klasse skoletaske sort hvid
JEVA survivor skoletaske fra 3. klasse og opefter. Modellen Pa-kow er fra 2019 kollektionen

JEVA Survivor flora

Sort skoletaske med storblomstret print i turkis, lilla og hvid. Modellen hedder Flora og er fra JEVAs 2019 kollektion. Vi er ikke i tvivl om at dette print vil hitte og være topsælgende i 2019.

jeva survivor flora 2019 rygsæk lilla skoletaske til 3 klasse
JEVA Survivor rygsæk 2019 “Flora” – Køb den hos Miinto

JEVA Survivor Purple Rose

Purple Rose hedder denne model af JEVA Survivor. Denne rygsæk er et super godt valg for skolepigen i 3. klasse og opefter, der er vild med lilla. De fine roser i printet er fine og meget smukke.

jeva survivor purple rose lilla skoletaske 2019 kollektionen
JEVA Survivor rygsæk 2019 “purple rose” – Køb den hos Miinto

HUSK: Matchende penalhus – find det her

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: JEVA square rygsæk til 2. klasse – 5. klasse

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.