Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. U-turn modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva U-turn modellerne er gode bud på skoletaske til børn der skal starte i 1. klasse, 2 klasse, 3. klasse og 4. klasse. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA “U-turn” modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “U-turn” der dækker over klassetrin 1. kl – 4. kl.

Ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter, der understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Med en skoletaske fra JEVA af model U-turn, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken U-turn kaldes for JEVAs hybrid skoletaske, idet den kan justeres 7 cm i størrelsen, via EASY-Adjust systemet, der sidder øverst på remmene. Den vokser derfor med barnet og det er en af årsager til at U-turn er en meget populær skoletaske model.
God ergonomi er også lav vægt – JEVA U-turn modellen vejer kun 985 gram, og kun 1190 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

JEVA U-turn er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Den store U formet lynlås giver godt udsyn til taskens indhold. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

Der er mange fordele ved en JEVA U-turn skoletaske til skolebørn fra 2. til 5. klasse.

 • Du får gymnastiktaske og drikkedunk med, når du køber en JEVA U-turn.
 • En god og solid skoletaske, fri for kemi.
 • Udstyret med JEVAs “support” ryg der støtter korrekt med 4 puder på støttepunkterne.
 • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
 • Isoleret rum til madkassen.
 • Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.
 • Praktisk udvendig sidelomme til matchende penalhus (skal købes seperat).
 • U formet lynlås, der skaber et godt overblik over skoletaskens indhold.
 • Navneskilt, bærestrop, nøglering og massere af reflekser.
 • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
 • Kan rumme hvad der svarer til 18 liter og 9 liter i gymnastiktasken.

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

JEVA U-turn – 2020 modeller

jeva u turn jeva uturn Jeva u-turn 2020 jeva skoletaske 2kl skoletaske tilbud skoletaske udsalg

JEVA U-turn: Landscape

Landscape er syet i vandtæt polyester med blok-mønster i brunlige nuancer, og den har sorte kanter og lynlåse. Skoletaske til 1.-4. klasse: Landscape U-TURN.Skoletaskens 4 polstrede støttepunkter ligger helt, som de skal mod barnets ryg og sikrer perfekt, ergonomisk pasform.
Den opstivede og ergonomisk rigtige ryg – kombineret med 7 centimeters ekstra justering øverst på remmene – gør, at en U-TURN skoletasken sidder godt på børnene helt fra 1.–4. klasse, og dermed dækker den en bred målgruppe

jeva skoletaske hybrid skoletaske jeva landscape skoletaske
U-turn landscape fra JEVA – Find den her hos Arnold Busck

JEVA Lux U-TURN

Skoletaske der kan justeres, med ergonomisk ryg – Lux U-TURN er JEVA’s ”hybrid”-skoletaske, som kan justeres så den passer til børn helt fra 1.-4. klasse. Lux er syet i sort polyester med flot print i neon farver, og den har regnbuefarvede kanter og lynlåse. Skoletaske der kan justeres så den passer til børn helt fra 1.-4. klasse

JEVA LUX Jeva U-turn LUX skoletaske luksus skoletaske til piger
JEVA U-turn skoletaske “LUX” – Find den her hos Arnold Busck

2019 modeller af JEVA U-turn

JEVA U-turn 2019 kollektion JEVA 2019 tilbud JEVA U-turn 1 klasse skoletaske udsalg 1 klasse skoletaske til dreng 2 klasse
JEVA U-turn skoletaske – 2019 modellerne

JEVA skoletaske U-turn med blomster

Stor blomstret skoletaske til piger: meadow U-TURN er JEVA’s ”hybrid”-skoletaske, som passer perfekt til børn 1.-4. klasse.
Meadow er syet i sort polyester med multifarvet blomsterprint på det meste af skoletaskens dele Modellen er en JEVA Meadow og er fra JEVAs 2019 kollektion.

JEVA U-turn skoletaske 2019 JEVA U-turn meadow skoletaske pige 2 klasse
JEVA U-turn Meadow skoletaske – Køb den hos Miinto

JEVA Amazon skoletaske 2019

Skoletaske JEVA U-TURN er JEVAs ”hybrid”-skoletaske, som er perfekt til 1.-4. klasse. De 4 polstrede støttepunkter ligger helt, som de skal mod barnets ryg og sidder perfekt! Denne opstivede og ergonomisk rigtige ryg

JEVA skoletaske – Cartoon

Skoletaske med ergonomisk ryg – cartoon er JEVA’s ”hybrid”-skoletaske, som kan justeres så den passer til 1.-4. klasse .
Cartoon er syet i sort polyester med skarpt grafisk mønster i grå, blå og hvid, og den har sorte kanter og lynlåse.

JEVA U-turn cartoon skoletaske – Køb den hos Miinto

HUSK: Matchende box penalhus

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: Fjällräven skoletaske

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.