De fleste kender det vist lidt for godt. Bunken med diverse kort vokser og vokser. Ikke nok med sygesikrings-, køre- og bank kort, så har de fleste af os også diverse medlemskort til diverse butikker. Det kan være svært finde kortholder hvor der er plads til en del kort, vi har derfor fundet lidt forskellige kortholdere til mange kort:

kortholder mange kort

Secrid Mini wallet er en kombineret tegnebog og kortholder. En lækkert stilren og moderne kortholder med plads til mellem et og fem kort, der hurtigt og smart skubbes op, så du altid har adgang til alle dine kort. Aluminiumsboksen er svøbt i læder, hvor der er plads til yderligere fire kort, sedler og kvitteringer. Alle SECRIDS modeller er opbygget omkring det særlige aluminiumshylster, som både beskytter dine kort mod slid og tyveri af data fra kort med trådløse RFID-chips, som vi kender det fra blandt andet moderne hævekort og Rejsekortet. Kortholderne fra SECRID er både designet og produceret i Holland.Mål: 10,2×6,5×2,1 cm. Vægt: 72g.  Materiale: Aluminium og læde. Fås i flere farver. Køb her.

kortholder mange kort ögon ogon kortholder øgon
Ögon kreditkortholder til 7 kort

Ögon kortholder med plads til 7 kort. Smart kreditkortholder fra Ögon i guld metallic aluminium. Kortholderen har lommer til 7 kort og lukkes med solid lås. Den stilrene kreditkortholder er nem at have med og du kan opbevare din kort samlet i en holder. Kreditkortholderen åbnes med at skubbe låsen ned – på forsiden er der Ögon’s logo. RFID safe kortholder. Modellen måler 11x7x2 cm, Pris 229,- Køb her.

sekrid secrid twinwallet-amazon-brownSecrid kortholder også kaldet Twinwallet. Twinwallet er smart, nytænkende og nem at bruge, kortholderen er designet så den giver dine kreditkort en utrolig god beskyttelse, da
de ikke bukker eller knækker, som de ofte gør i en alm. pung eller lomme. Alt efter tykkelsen på kortene og om de er præget eller ej (på f.eks. Dankort og visakort
er navn og kortnummer fysisk fremhævet) kan der være op til 12 kort i holderen:
– med prægning max. 8 kort og uden prægning max. 12 kort. Kortene kommer ud af Secrid Twinwallet, som en vifte og det er på den måde meget let at tage det ønskede kort ud. Når det skal på plads igen, sættes det bare tilbage og alle kortene trykkes på plads. Målene på denne kortholder er 10,2 x 7 x 2,8 cm, målet er kalveskind og aluminium. Pris for denne Secrid kortholder er 649,- og kan købes her.

 

Se et større udvalg af kortholdere her.

Indlægget Kortholder til mange kort indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.