Kan man give en kuffert i gave?

Mange mennesker er dårlige til at unde sig selv en god og slidstærk kuffert. Rejsen og destinationen spares der sjældent på. Men når det kommer til kufferten, så er der desværre ret mange der har den holdning, at det er bedre at købe en billig en af slagsen, da den alligevel bare bliver ødelagt i lufthavnen. Uanset hvor du skal hen, om det er en weekend hos dine venner, tre dage på kursus, ti dage på skiferie eller tre uger i sydens sol, så kræver enhver rejse en ordentlig kuffert, for at blive vellykket.

Det er rigtigt at en del kufferter hver dag må lade livet i de hektiske lufthavne. Men tager man i betragtning af hvor meget vi som befolkning rejser i dag i forhold til f.eks. for 20 år siden, er det en meget lille del der går i stykker. Vores erfaring siger os at det bedst kan betale sig at gå efter en bedre kvalitet (man får hvad man betaler for). Køber man en bedre kuffert fra f.eks. Samsonite, får man en kuffert der er lavet i de bedste materialer, mulighed for at skifte reservedele såsom hjul, håndtag og lås. Desuden er kufferterne fra Samsonite gennemtestet inden de kommer på markedet. Testene sikrer at kufferterne at kufferterne kan holde til mere, men er dog ikke garanti på at de slet ikke kan gå i stykker. Alt kan gå i stykker hvis det får den forkerte behandling, og i travl lufthavn er dette hvad der sker. Er din kuffert blevet beskadiget i lufthavnen, husk da at melde det inden du forlader lufthavnen, da det er noget der skal dækkes af lufthavnen.

Men tilbage til spørgsmålet. Kan man give en kuffert i gave? Ja selvfølgelig kan man det og det er da en oplagt gave at give, hvad enten det er til en længere ferie eller en weekendtur.

Skal du ud og købe en kuffert i gave, kan det være en stor ting at bære hjem med. Vi kan derfor anbefale at tjekke det spændende udvalg af kufferter hos Carriealong.dk som udover at levere den til døren også tilbyder gratis gaveindpakning. Så bliver det vist ikke i nemmere?

Carriealong.dk har rigtig mange gode kuffertmærker som f.eks. Epic, Samsonite, Conwood, Eastpak og Rimowa. Se hele udvalget her.

Er det første gang du handler hos Carriealong.dk så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå derved 10 % i rabat på første køb.

Indlægget Kuffert i gave? indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.