Har du en ægte LEGO fan i huset, er det en oplagt idé at han eller hende får en LEGO Explorer skoletaske 2019.

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

LEGO har forskellige modeller af skoletasker og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den første skoletaske skal vælges. Den skoletaske der anbefales til skolestart fra LEGO er modellen Optimo. Men de senere år er modellen EXPLORER også blevet et stort hit, hvilket især skylde åbningen på tasken, som giver barnet et bedre overblik over taskens indhold.

Det er meget vigtigt når skoletasken vælges, at den passer til barnet. En anbefaling lyder på at en skoletasken højst må være 15 % af barnets vægt, faktisk helst kun 10 % og skal barnet gå længere for at gå i skole, er det vigtigt at skoletasken passer optimalt. Bliver barnet kørt i skole hver dag, gør det ikke lige så meget at skoletasken måske er lidt større fra starten. Det eneste I skal være opmærksomme på, er at der bliver ryddet op i skoletasken med jævne mellemrum.

Der kan vælges imellem rigtig mange forskellige farver og motiver på Lego-skoletaskerne, der alle er designet med et tema fra en af de populære byggeserier f.eks. Ninjago eller Friends.

lego explorer skoletaskesæt, lego skoletasker 2019, lego skoletaskesæt til drenge, lego skoletaskesæt til piger, skoletasker til drenge 2019, skoletasker til piger 2019, ninjago skoletaske 2019, friends skoletaske 2019
LEGO explorer skoletaskesæt til drenge og piger

Værd at vide om LEGO EXPLORER skoletaskesæt

Lego skoletaskesættet består af en skoletaske, gymnastiktaske og et penalhus med indhold.

Skoletasken har et ergonomisk rygpanel med justerbare skulderremme og et justerbart brystspænde. Tasken åbnes foroven med en stor klap med et praktisk klikspænde. Under flappen er der en gennemsigtig lomme med plads til skoleskemaet og en lille lomme i nettet polyester. Hovedrummet har en indvendig rumdeler, en praktisk lynlåslomme til vigtige småting og en nøglestrop i toppen.

Lego skoletasken har disse gode egenskaber:

 • Åndbart materiale
 • Letvægtsmatiale
 • Helt fri for PVC, ftalater og AZO
 • Ergonomisk

I taskens forreste lomme er der en praktisk termoisolering, så madpakken holdes køligt. I den ene side er der en nettet lomme til drikkedunken, og i den anden side er der en praktisk lomme til f.eks. buskortet og andre småting. Tasken har en fast bund, så den er beskyttet mod våde underlag og ikke vælter. Der er små refleksdetaljer rundt omkring på tasken, så barnet bliver gjort synligt i trafikken.

Anbefales til skolestartere.

Dimensioner:
– Højde: 40 cm.
– Bredde: 28 cm.
– Dybde: 17 cm.
– Vægt: 1190 g.
– Volume: 16 l.

Der er mange gode fordele på LEGOs skoletasker til de mindste skolebørn.

 • Ergonomisk rygpanel
 • Brystspænde der kan justeres
 • Rum til drikkeflaske
 • Fast bund, som sikrer stabilitet
 • Medfølgende gymnastiktaske, der kan bruges separat
 • Åndbart materiale
 • Letvægtsmatiale
 • Helt fri for PVC, ftalater og AZO

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO Ninjago skoletaskesæt “Urban”

En af årets sejeste skoletasker til drenge, bliver uden tvivl LEGO skoletasken med Urban printet. Det er sej skoletaske, med et sejt print der fanger året lige med det samme.

lego explorer urban skoletaskesæt, lego explorer skoletaskesæt, lego skoletasker 2019, lego skoletaskesæt til drenge, lego skoletaskesæt til piger, skoletasker til drenge 2019, skoletasker til piger 2019, ninjago skoletaske 2019, friends skoletaske 2019, skoletaske med ninjago
LEGO EXPLORER Urban skoletaskesæt.
Køb det hos Kids-world

LEGO Ninjago skoletaskesæt “Energy”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og grøn med print af den kendte Lego Ninjago figur, Lloyd Garmadon samt et refleksprint af en drage med teksten “Masters Of Spinjitzu”. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

lego explorer skoletaskesæt, lego skoletasker 2019, lego skoletaskesæt til drenge, lego skoletaskesæt til piger, skoletasker til drenge 2019, skoletasker til piger 2019, ninjago skoletaske 2019, friends skoletaske 2019, grøn lego ninjgao skoletaske, lego energy explorer skoletaske, skoletaske med lego ninjago
LEGO EXPLORER Energy skoletaskesæt.
Køb det hos Kids-world

LEGO Friends skoletaskesæt

Sej Lego Friends skoletaske med fine detaljer. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer.

Lego friends explorer skoletaskesæt, lego friends skoletasker 2019, lego explorer skoletaskesæt, lego skoletasker 2019, lego skoletaskesæt til drenge, lego skoletaskesæt til piger, skoletasker til drenge 2019, skoletasker til piger 2019, ninjago skoletaske 2019, friends skoletaske 2019
LEGO EXPLORER Friends skoletaskesæt.
Køb den hos Kids-world

LÆS OGSÅ: Lego penalhus 2019

LÆS OGSÅ: LEGO optimo begynder skoletaske

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO EXPLORER skoletaskesæt 2019 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.