Har du en ægte LEGO fan i huset, er det en oplagt idé at han eller hende får en LEGO MAXI skoletaske 2020.

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

LEGO har forskellige modeller af skoletasker og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den første skoletaske skal vælges. Den skoletaske der anbefales til skolestart fra LEGO er modellen Optimo. Men mange forældre vælger at investere i modellen LEGOMaxi allerede fra skolestart, til dels pga. barnets højde, andre for at barnet kan få glæde af skoletasken længere.

Det er meget vigtigt når skoletasken vælges, at den passer til barnet. En anbefaling lyder på at en skoletasken højst må være 15 % af barnets vægt, faktisk helst kun 10 % og skal barnet gå længere for at gå i skole, er det vigtigt at skoletasken passer optimalt. Bliver barnet kørt i skole hver dag, gør det ikke lige så meget at skoletasken måske er lidt større fra starten. Det eneste I skal være opmærksomme på, er at der bliver ryddet op i skoletasken med jævne mellemrum.

Der kan vælges imellem rigtig mange forskellige farver og motiver på Lego-skoletaskerne, der alle er designet med et tema fra en af de populære byggeserier f.eks. Ninjago eller Friends.

LEGO Maxi skoletasker 2020 – til drenge og piger


Værd at vide om LEGO MAXI skoletaske

LEGO Maxi har et ergonomisk rygpanel med polstrede og justerbare stropper med brystspænde, som sikrer komfort for barnets ryg. Der medfølger en gymnastiktaske, som klikkes på i toppen af skoletasken. Gymnastiktasken kan også bruges separat.

Skoletasken åbnes fortil med en stor klap med velcrolukning. Under klappen er der en penalhuslomme samt to store rum med lynlåslukning. I hovedrummet er der en praktisk lynlåslomme, en nøglestrop og et navnemærke. 

Madpakken kan holdes kølig i det termoisolerede rum forrest på tasken. I den ene side af tasken er der en lomme til en drikkedunk, og i den anden side er der en lomme med plads til f.eks. et buskort.

Tasken har en fast bund, så den står stabilt og samtidig er beskyttet mod våde og hårde underlag. Der er små refleksdetaljer på alle sider af tasken, så barnet bliver gjort synlig i trafikken. Skoletasken er i slidstærkt og vandafvisende polyester.

En helt igennem praktisk og lækker skoletaske til de mindste i din familie.

Det er muligt at få penalhuse der passer til de forskellige Lego skoletaske, bemærk det ikke medfølger ved denne skoletaske, med mindre man vælger et Lego skoletaskesæt.

Mål: h 41 cm b 28 cm d 20 cm .
Volume: 30 liter
Vægt: 830 gram

Der er mange gode fordele på LEGOs skoletasker til de mindste skolebørn.

  • Ergonomisk rygpanel
  • Brystspænde der kan justeres
  • Rumdeler
  • Rum til drikkeflaske
  • Rum til madkasse med termoisolering
  • Fast bund, som sikrer stabilitet
  • Medfølgende gymnastiktaske, der kan bruges separat
  • Åndbart materiale
  • Letvægtsmatiale
  • Helt fri for PVC, ftalater og AZO

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO Maxi skoletasker 2020

LEGO Emma & Chico skoletaske

Fin Lego Friends skoletaske i pink med glimmertråde, og vennerne Emma og Chico broderet på fronten med fine detaljer. Find den hos Kids-World.

LEGO Ninja Kai skoletaske

Smart Lego Ninjago skoletaske i sort og grå med et print på fronten af den velkendte Lego Ninjago figur, Kai. Kai er stærk, selvsikker, impulsiv, målrettet og modig, ligesom mange dreng ønsker at være. LEGO Ninjago er meget populært hos mange drenge og LEGO Ninjago skoletaske 2020 i rød vil uden tvivl også falde i smag hos mange drenge. Find skoletasken hos Kids-world.

LEGO CITY skoletaske

Sej Lego skoletaske med Lego Police. Denne letvægtstaske er et perfekt valg til skolestarteren. Og med et flot print, som helt sikkert vil falde i mange drenges smag. Smart Lego city skoletaske i blå og sort med et print på fronten af en politibetjent. Find den hos Kids-world.

LEGO Ninjago Jay Skoletaske 2020

Lynninjaen er lynhurtig på enhver måde. Han taler hurtigt og har altid en kvik bemærkning, men problemet er, at han taler og handler, før han tænker. Det betyder også, at han har en tendens til at gå i panik og overdramatisere tingene. Jay synes selv, han er en ren komiker, men han er ofte ufrivilligt sjov og alt for let at drille. Det er dog denne naivitet, der får folk til at holde af ham. Har du et barn der er vild med Jay, så er denne blå Lego Ninjago Jay skoletaske lige sagen. Find skoletasken hos Kids-world.

LEGO Maxi skoletasker 2019

LEGO Ninjago skoletaske “Team Ninja”

lego maxi team ninja skoletaske 2019, lego ninjago skoletaske 2019, lego skoletasker 2019, lego skoletasker til drenge 2019, lego drenge skoletasker 2019, årets skoletasker til drenge 2019,
LEGO MAXI team Ninja skoletaske.

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og rød med et sejt ninja-print og de velkendte Ninjago figurer samt er praktisk refleksprint af en drage og teksten “Masters Of Spinjitzu” på forlommen. LEGO Ninjago er meget populært hos mange drenge og LEGO Ninjago skoletaske 2019 i rød vil uden tvivl også falde i smag hos mange drenge. Find den hos Kids-World.

LEGO Ninjago skoletaske “Energy”

lego maxi energy skoletaske 2019, lego maxi skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, skoletasker til drenge 2019, ninjago skoletaske 2019, grøn ninjago skoletaske 2019, årets skoletasker 2019, skoletaske til skolestart, skoletaske til 0. klasse, skoletaske til 1. klasse, skoletaske til 2. klasse, skoletaske til 3. klasse
LEGO Maxi Energy skoletaske.

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og grøn med print af den kendte Lego Ninjago figur, Lloyd Garmadon samt et refleksprint af en drage med teksten “Masters Of Spinjitzu”. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske. Køb den hos Kids-world.

LEGO Friends skoletaske “Girls rock”

lego maxi girls rock skoletaske 2019, lego skoletasker 2019, lego skoletasker til piger 2019, lego friends skoletaske 2019, lego skoletaske med friends, årets skoletasker til piger 2019, skoletaske til skolestart, skoletaske tilbud, gode råd til skoletaske køb
LEGO MAXI Girls Rock skoletaske.

Sej Lego Friends skoletaske i sort med pink, blå og cremefarvede detaljer samt et print af veninderne, Olivia, Andrea og Emma på frontlommen. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, er en af de lidt sejere skoletasker til piger, hvor der står “Girls rock”, skoletaskens baggrund er sort med en masse farverige detaljer. Find den hos Kids-world.

LEGO Friends skoletaske “Good vibes”

Lego maxi good vibes skoletaske 2019, lego friends skoletaske 2019, skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, årets skoletasker til piger 2019, skoletasker tilbud, skoletaske med lego friends, lego friends skoletaske, pink skoletaske
LEGO MAXI Good Vibes skoletaske.

Flot Lego Friends skoletaske i glitrende lyserød og lilla med et allover print af de forskellige veninder. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, vil uden tvivl blive et stort hit hos mange piger. Find den hos Kids-world.

LÆS OGSÅ: Lego penalhus 2020

LÆS OGSÅ: LEGO optimo begynder skoletaske

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO MAXI skoletaske 2020 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.