Har du en ægte LEGO fan i huset, er det en oplagt idé at han eller hende får en LEGO optimo skoletaske 2020 model, til skolestart.

En LEGO optimo skoletaske er igen i år i høj kurs hos mange børn

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

LEGO har forskellige modeller af skoletasker og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den første skoletaske skal vælges. Den skoletaske der anbefales til skolestart fra LEGO er modellen Optimo.

Der kan vælges imellem rigtig mange forskellige farver og motiver på Lego-skoletaskerne, der alle er designet med et tema fra en af de populære byggeserier f.eks. Ninjago eller Friends.


Værd at vide om LEGO OPTIMO skoletaske

Modellen OPTIMO har et ergonomisk rygpanel med justerbare skulderremme og et justerbart brystspænde. Med tasken medfølger en gymnastiktaske, som klikkes på i toppen af skoletasken. Gymnastiktasken kan bruges separat.

Lego skoletasken åbnes foroven med en stor klap med velcrolukning. Under klappen er der en penalhuslomme samt et stort rum med lynlåslukning. I dette rum er der en rumdeler, en praktisk lynlåslomme til de vigtige småting, en nøglestrop, et navnemærke samt en gennemsigtig lomme med et skoleskema.

I den forreste lomme er der termoisolering, så madpakken holdes kølig i længere tid. Tasken har praktiske netlommer i siderne til f.eks. en drikkedunk, buskort og mange andre småting.

Tasken har en fast bund, så den står stabilt og samtidig er beskyttet mod våde og hårde underlag. Der er små refleksdetaljer på alle sider af tasken, så barnet bliver gjort synlig i trafikken. Skoletasken er i slidstærkt og vandafvisende polyester.

Det er muligt at få penalhuse der passer til de forskellige Lego skoletaske, bemærk det ikke medfølger ved denne skoletaske, med mindre man vælger et Lego skoletaskesæt.

Mål: 37 x 26 x 18 cm.  Vægt: 720 g. Volume: 23 L.

Der er mange gode fordele på LEGOs skoletasker til de mindste skolebørn.

  • Ergonomisk rygpanel
  • Brystspænde der kan justeres
  • Rumdeler
  • Rum til drikkeflaske
  • Rum til madkasse med termoisolering
  • Fast bund, som sikrer stabilitet
  • Medfølgende gymnastiktaske, der kan bruges separat
  • Åndbart materiale
  • Letvægtsmatiale
  • Helt fri for PVC, ftalater og AZO

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO OPTIMO 2020 modeller

LEGO CITY skoletaske

Sej Lego skoletaske med Lego Police. Denne letvægtstaske er et perfekt valg til skolestarteren. Og med et flot print, som helt sikkert vil falde i mange drenges smag. Har du et barn der er helt ved med LEGO Police, så er denne skoletaske lige sagen. Find den hos Eurotoys.

LEGO Emma And Chico Skoletaske

En af de mest populære skoletasker til piger i 2020, er uden tvivl denne flotte Friends skoletaske med de bedste venner Emma og Chico. Skoletasken er i flot pink nuance med forskelligt print. Find den her hos Eurotoys.

LEGO Ninjago Kai Skoletaske

Kai er stærk, selvsikker, impulsiv, målrettet og modig, ligesom mange dreng ønsker at være. LEGO Ninjago er meget populært hos mange drenge og LEGO Ninjago skoletaske 2020 i rød vil uden tvivl også falde i smag hos mange drenge. Find den hos Eurotoys.

Lego Friends Skoletaske 2020

Lego Friends er byggesæt til piger, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. LEGO Friends er i høj kurs hos mange piger og denne skoletaske i lilla print med hjerter, vil uden tvivl falde i smag hos mange piger. Find den hos Eurotoys.

LEGO Ninjago Jay Skoletaske 2020

Lynninjaen er lynhurtig på enhver måde. Han taler hurtigt og har altid en kvik bemærkning, men problemet er, at han taler og handler, før han tænker. Det betyder også, at han har en tendens til at gå i panik og overdramatisere tingene. Jay synes selv, han er en ren komiker, men han er ofte ufrivilligt sjov og alt for let at drille. Det er dog denne naivitet, der får folk til at holde af ham. Har du et barn der er vild med Jay, så er denne blå Lego Ninjago Jay skoletaske lige sagen. Find den hos Eurotoys.

LEGO OPTIMO 2019 modeller

LEGO City skoletaske “Police chopper”

Sej Lego City skoletaske i sort og lyseblå med to politibetjente og en røver samt en smart helikopter på frontlommen. LEGO City er et byggetema inden for LEGO legesystemet, som er baseret på virkeligheden og fokuserer på at skabe bygninger, fartøjer og scenarier, der ligner den hverdag børnene oplever.

lego city optimo skoletaske, lego city skoletaske, lego police shopper skoletaske, lego skoletaske til skolestart, lego beginners skoletaske, lego begynder skoletaske, lego politi skoletaske, lego skoletaske 2019, lego skoletaske til drenge 2019, skoletasker til drenge 2019, begynder skoletaske til drenge 2019
LEGO City Optimo begynder skoletaske.
Køb den hos Eurotoys

LEGO Ninja skoletaske “Urban”

En af årets sejeste skoletasker til drenge, bliver uden tvivl LEGO skoletasken med Urban printet. Det er sej skoletaske, med et sejt print der fanger året lige med det samme.

lego optimo skoletaske urban 2019, lego skoletaske til drenge 2019, lego skoletasker 2019, lego ninjago skoletaske 2019, lego skoletasker tilbud, skoletaske tilbud, skoletask med ninjago
LEGO Optimo Urban skoletaske.
Køb den hos Eurotoys

LEGO Ninjago skoletaske “Team Ninja”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og rød med et sejt ninja-print og de velkendte Ninjago figurer samt er praktisk refleksprint af en drage og teksten “Masters Of Spinjitzu” på forlommen. LEGO Ninjago er meget populært hos mange drenge og LEGO Ninjago skoletaske 2019 i rød vil uden tvivl også falde i smag hos mange drenge.

LEGO Ninjago Optimo begynder skoletaske “Team Ninj”.
Køb den hos Eurotoys

LEGO Ninjago skoletaske “Energy”

Sej Lego Ninjago skoletaske i sort og grøn med print af den kendte Lego Ninjago figur, Lloyd Garmadon samt et refleksprint af en drage med teksten “Masters Of Spinjitzu”. Har du også et barn der drømmer om at blive hurtig som en ninja, så skal han selvfølgelig have en sej ninja skoletaske.

Lego begynder skoletaske 2019, lego skoletaske 2019, lego optimo skoletaske til drenge 2019, lego energy skoletaske, grøn lego ninjago skoletaske, lego skoletasker 2019, lego begynder skoletaske til drenge 2019, begynder skoletaske 2019, skoletaske med gymnastisktaske,
LEGO Ninjago Optimo begynder skoletaske.
Køb den hos Eurotoys

LEGO Friends skoletaske “Girls rock”

Sej Lego Friends skoletaske i sort med pink, blå og cremefarvede detaljer samt et print af veninderne, Olivia, Andrea og Emma på frontlommen. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, er en af de lidt sejere skoletasker til piger, hvor der står “Girls rock”, skoletaskens baggrund er sort med en masse farverige detaljer.

lego friends skoletaske 2019, lego friends optimo skoletaske, lego beginners skoletaske til piger 2019, lego begynder skoletaske til piger 2019, lego skoletasker til piger 2019, lego skoletasker, girls rock skoletaske, sort skoletaske, lego optimo skoletaske til piger 2019, lego skoletaske til 0. klasse 2019,
LEGO Friends Optimo begynder skoletaske.
Køb den hos Eurotoys

LEGO Friends skoletaske “Good vibe”

Flot Lego Friends skoletaske i glitrende lyserød og lilla med et allover print af de forskellige veninder. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer. Denne LEGO Friends skoletaske, vil uden tvivl blive et stort hit hos mange piger.

Lego friends optimo skoletaske til piger 2019, lego beynder skoletaske 2019, lego beginners skoletaske til piger, lego optimo good vibe, lego skoletasker til piger, lego skoletaske til skolestart, pink skoletaske, skoletasker 2019, skoletaske til piger, skoletasker til 0. klasse, friends skoletaske, skoletaske med fast bund, årets skoletasker 2019,
LEGO Friends Optimo begynder skoletaske.
Køb den hos Eurotoys

L

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO Optimo skoletaske 2020 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.