Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er ingen undtagelse.

Overvejer I en LEGO skoletaske som skoletaske til skolebarnet i 0. klasse til 2. klasse? Eller har I allerede valgt en LEGO skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende LEGO penalhus 2020.

LEGO er kendt og elsket af børn og voksne overalt i verden, og det er ikke mærkeligt, for med de geniale byggeklodser får man høj kvalitet og samtidig mulighed for uendeligt mange timers sjov fantasileg. Når skoletasken skal vælges, er der da også mange børn, der vælger en af de flotte LEGO skoletasker.

Lego penalhuse 2020 til drenge og piger


Værd at vide om LEGO Penalhus

Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher LEGO´s skoletasker. Når skoletasken skal vælges, er der mange der går op i at penalhuset skal matche og hos LEGO har man selvfølgelig tænkt over dette.

LEGO tilbyder 2 forskellige udgaver af smarte penalhuse. En type penalhus der er udstyret med diverse skriveredskaber fra starter og et andet hvor man selv skal fylde op med skrive redskaber.

LEGO penalhus med fyld

Penalhuset består af ét stort, udfoldeligt rum, som åbnes med en sort lynlås. Dette penalhus indeholder alle de nødvendige skriveredskaber, der er behov for i løbet af en skoledag: 2 blyanter, 10 farveblyanter, 4 tykke farveblyanter, viskelæder, blyantspidser, lineal og vinkelmåler. Det har et indvendigt navneskilt og lomme til skoleskema, er lavet af PVC fri materiale.

Fordelen ved at vælge denne type penalhus, er at når det er åbent er det nemt at overskue for barnet, som ikke skal bruge en masse tid på at gennesøge penalhuset efter yndlingsblyanten.

Dimensioner:
– L: 20 cm
– B: 14 cm
– D: 4 cm

LÆS OGSÅ: Guide til køb af den første skoletaske

LEGO Penalhuse 2020

LEGO Kai penalhus

Smart Lego Ninjago penalhus i sort med et print på fronten af den velkendte Lego Ninjago figur, Kai. Lego Ninjago penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Find penalhuset hos Kids-world.

LEGO City penalhuse “Police”

Smart Lego City penalhus i blå med et print på fronten af en politibetjent. Lego City penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Find penalhuset hos Kids-world.

LEGO Ninjago penalhus “Jay of Lightning”

Smart Lego Ninjago penalhus i blå nuancer med et print på fronten af den velkendte Lego Ninjago figur, Jay. Lego Ninjago penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås Find det hos Kids-world.

LEGO Friends penalhus – Emma & Chico

Flot Lego Friends penalhus i pink med glimmertråde, og et allover print af fine figurer. På fronten er der et lille print af vennen Emma. Lego Friends penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Find det hos Kids-world.

LEGO Friends penalhus – Hearts

Skøn Lego Friends penalhus i lilla med glimmertråde, og et allover print af fine hjerter. Lego Friends penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Find det hos Kids-world.

LEGO Penalhuse 2019

LEGO City penalhus “Police chopper”

Smart Lego City penalhus i sort og blå med et print på fronten af to politimænd og en røver.LEGO City er et byggetema inden for LEGO legesystemet, som er baseret på virkeligheden og fokuserer på at skabe bygninger, fartøjer og scenarier, der ligner den hverdag børnene oplever.

Lego city penalhus, lego city penalhus police chopper, lego penalhuse til drenge 2019, populære penalhuse til drenge 2019, seje penalhuse til drenge 2019, politi penalhus til drenge 2019, penalhus med lego figurer
LEGO City Penalhus med indhold.
Køb det hos Eurotoys
LEGO ninjago penalhus 2019, grønt lego penalhus 2019, grønt ninjago penalhus 2019, lego penalhuse til drenge 2019, populære penalhuse til drenge 2019, drenge penalhuse 2019, grønt penalhus, penalhus med ninjago 2019, penalhus med lego 2019
LEGO Ninjago penalhus med indhold.
Find det hos Eurotoys

LEGO Friends penalhus “Good vibe”

Flot Lego Frieds penalhus i glitrende pink med et allover print af de forskellige veninder. Lego Friends byggesæt til piger er samme typer af klodser, men har mere fokus på detaljer, realisme og personlige figurer.

Lego friends penalhus til piger, lego friends penalhus good vibes, lego penalhus 2019, populære penalhuse til piger 2019, pink penalhus, pink penalhus med indhold, penalhus tilbud
LEGO Friends “Girls vibe” penalhus med indhold.
Find det hos Eurotoys

LÆS OGSÅ LEGO Optimo skoletaske 0.-2. klasse

LÆS OGSÅ: Skoletasker kun for piger

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletaske til 0.kl – 2.kl

Indlægget LEGO penalhus 2020 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.