Går du også rundt med en alt for stor pung med en masse kort, som du alligevel ikke får brugt? Hvad med at få det delt op så nogle af kortene ligger i en kortholder? Med en lille kortholder kan du nøjes med at have de vigtigste kort med dig og kortholderen kan nemt ligges i lommen. En lille kortholder er desuden nem at have med sig, når man bare skal ned og handle, da den nemt kan stikkes i lommen. Vi har samlet lidt forskellige bud på små og praktiske kortholdere her:

chicago-kortholder_2.1d14c8a45385Adax Chicago skind kortholder er lille og med plads til kreditkort. Pungen indeholder 3 kort rum plus et større rum med plads til yderligere 20 kort. Mål 10*7 cm. Modellen findes også i mørkebrun. Pris 249,- køb her.

pung-og-kortholder-uden-montrum.8fbe54bcfa48Pia Ries kortholder i skind. Den har plads til 6 kort og er super nem at have med i lommen. Mål 9*7 cm. Pris 149,- Køb her.

Tony perotti kortholderTony Perotti Kortholder i skind er lille og fiks med plads til 8 kort. Lige til at have i lommen. Mål 9*7 cm. Modellen findes også i sort og er lavet i lækker vegetabilsk garvet skind. Pris 349,- Køb her

Lille praktisk kortholder fra Stephanie i sort kalve skind med plads til 3 kort. Perfekt til dig med få kort, som har brug for en lille kortholder der ikke fylder for meget. Mål 10*7 cm. Pris 128,-. Køb her.

Indlægget Lille kortholder indeholder affiliatelinks

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.