Når først kulden rigtig har sat ind og frosten bider sig fast, så er det bedste at pakke sine fingre ind i et par gode varme luffer. Handsker er som regel bedst at bruge i starten af vinteren og i slutningen, hvor det oftest ikke er så koldt. Har vi en mild vinter eller kører man f.eks. i egen bil til og fra arbejde kan handsker være nok. Men er det en kold vinter med en kulde der bider sig fast i hud og hår, så er luffer at foretrække, da det holder bedre på varmen. Ved du ikke hvilke type handsker du skal vælge, har vi fundet lidt forskellige bud på feminine luffer frem her.

Gaucho luffer i strikGaucho luffer i strik. Varme og lækre uldluffer med sorte og hvide striber og blødt foer.
85% lammeuld/ 15% nylon. Lufferne findes i forskellige farvevarianter. Pris 150 kr. Køb Gaucho strikluffer her.

rulams luffer brunRulams luffer. Varme og lækre  luffer i mørk brun rulam med dejlig varmt foer. Øverst med håndleddet er der pels. Pris 199,- Køb rulams luffer her.

Gaucho skindluffeGaucho klassiske skindluffer. Lækker skindluffe af blødt lammeskind med varmt polyester-foer. Lufferne er vindtætte, vandafvisende og åndbare. Desuden er det specielle polyesterfyld lige så varmt som dun men tørrer hurtigere. Modellen findes også i andre farver. Pris 500,- Køb skindlufferne her.

Gaucho pingla lufferGaucho Pingla luffer i skind. Lækre skindluffer med lynlås-detalje. Lufferne er lavet i blødt lammeskind med varmt polyester-for. De er vindtætte, vandafvisende og åndbare. Det specielle polyesterfyld er lige så varmt som dun men tørrer hurtigere. Modellen laves i flere farver. Pris 500,- Køb Gaucho Pingla skindluffer her.

Indlægget Luffer indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.