Har du svært ved at holde styr på dine nøgler? Med nøglerne i en nøglepung er det nemmere at holde styr på dem, plus man slipper for at nøglerne ridser eller laver huller. En nøglepung er en praktisk og uundværlig ting for dem som har mange nøgler. Nøglepung er da ofte også en ting man ikke køber til sig selv, derfor er det en oplagt gaveide hvad enten det er til fødselsdag eller jul. Der finde mange forskellige nøglepunge alt efter hvilket behov de skal dække og hvor mange nøgler der skal være plads til. Vi har samlet lidt forskellige klassiske udgaver som kan bruges af både mænd og kvinder:

Pia Ries NøglepungNøglepung i sort læder fra Pia Ries. God klassisk model. Modellen lukkes med trykknapper og har plads til 8 nøgler. Mål: 10 x 7 cm. Pris 185,- Køb her.

NøgleklokkePia Ries nøgleklokke. Smart lille nøglepung i sort læder fra Pia Ries. Nøgler trækkes op i en klokke, hvor de bliver holdt fast af læderstrop med trykknap. Mål: 10 x 7 cm. Pris 185,- Køb her.

Tony_perotti_noglepung_TE_SE_359-v_dark_brown_-_F_3Tony Perotti nøglepung. Nøglepung i lækker vegetabilsk garvet skind. Nøglepung med 2 nøgleringe i det store lynlåsrum. Modellen findes også i sort. Lille lynlåslomme på siden. Pris 179,- Køb den her,

Indlægget Nøglepung indeholder affilatelinks

 

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.