Kender du en som har svært ved at holde styr på sine nøgler? Personen er måske ikke lige den rette målgruppe til en gammeldags nøglepung? Hvad så med en nøglesnor i en lækker kvalitet? Nøglesnore er de senere år kommet mere og mere frem, de bliver lavet både til mænd og kvinder. De moderne keyhangers kommer i mange forskellige modeller; herunder keyhangers i flettet læder, råt look og mere glatte keyhangers. Vi oplever ofte at udvalget i de fysiske butikker primært henvender sig til kvinder. Derfor blev vi glade, da vi opdagede at 2trendy.dk tilbyder et pænt udvalg af nøglesnore til mænd. Vi har fundet lidt af de mest populære frem til jer (bemærk at nogle af modellerne findes i flere farver og størrelser):

lucleon forli keyhanger nøglesnor taskeholicLuclean Forli flettet nøglesnor i skind. Pris 199,75. Køb den her.

Lucleon rawhide keyhangerLuclean Rawhide nøglesnor i skind. Den findes i flere farver. Pris 199,75. Køb den her.

Lucleon nøglesnor skindLucleon Mulray nøglesnor i lyst skind. Pris 249,75. Køb den her.

Se et større udvalg af nøglesnore i skind her hos 2trendy.dk. En nøglesnor i en lækker kvalitet er en oplagt gaveidé uanset årstid og anledning.

2trendy.dk har et pænt udvalg af både tasker, punge og keyhangers i en lækker kvalitet, alle produkter er nøje udvalgt så de passer den moderne mand.

Indlægget nøglesnor til mænd indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.