Det er blevet mere og mere populært kun at rejse afsted med håndbagage. De fleste der har prøvet at rejse afsted med håndbagage mere end et par gange, ved da også godt at der kan være stor forskel fra selskab til selskab på hvor meget bagagen må fylde.

Den internationale lufttransport sammenslutning har fremlagt nye retningslinjer for, hvor stor en kuffert, der bruges som håndbagage, bør være. For få uger siden introducerede den internationale lufttransport sammenslutning IATA nemlig nye retningslinjer for, hvor stor en kuffert, der tages med ind i flykabinen, bør være.

De nye retningslinjer foreslår, at den optimale kuffert til håndbagage måler 21,5 inches (54,6 cm) i højden, 13,5 inches (34,3 cm) i bredden og har en dybde på 7,5 inches (19,1 cm).

Det er mindre end mange flyselskabers maximumstørrelse for kufferter i dag. Ved for eksempel SAS, hvor et stk. håndbagage maksimalt må være 55 cm i højden, 40 cm i bredden og 23 cm dyb. Det nye mål er ment som en retningslinje og er ikke bindende for de forskellige flyselskaber. Ideen er at det skal være en hjælp der sikrer bedre plads i flyet og som giver det samme mål uanset hvilket selskab du rejser med. Indtil videre er det ganske få selskaber der overvejer at gå over til det nye mål, men det kan blive en realitet at flere skifter over til det.

Vi har endnu ikke fundet nogle kufferter, der passer med de nye håndbagagemål. De fleste kuffertproducenter har de senere år mest fokuseret på at lave kufferter der passer med max målene. Men mon ikke vi her i løbet af efteråret 2015, kommer til at se nogle kufferter der er tilpasset de nye håndbagagemål?

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.