Vi har fået en forespørgsel på, om vi kan anbefale en god cykeltaske. Vi må ærligt at indrømme at vi normalt ikke har det store kendskab til cykeltasker. Hvis vi selv skulle ud at købe en cykeltaske ville vi helt sikkert gå efter en taske der både er funktionel og vandtæt. Funktionel, fordi den skal være nem at bruge. Vandtæt, fordi med det danske vejr skal man være forberedt på lidt af hvert.

Skal du ud at købe en cykeltaske, kan vi anbefale dig at kigge forbi Cykelpartner.dk som har et stort udvalg af cykeltasker i forskellige størrelser, materialer og print.

En af de mest populære cykeltasker på siden er denne:

Ortlieb cykeltasker

Ortlieb Front-Roller sæt. Sættet er en del af Ortliebs absolut mest populære og prisvindende serie: Front-Roller Classic. Serien laves i flere farver heriblandt gul, rød og sort.
Det er simple slidstærke cykeltasker med et opbevaringsrum på 12,5 liter og kun en enkelt inderlomme der har lynlås, de er lige velegnet til hverdags- og touringbrug.

Tasken kan monteres på begge sider af bagagebæreren og kan derfor let bruges enkeltvis, kan også bruges med Ortlieb bæresystem, der kan forvandle tasken til en rygsæk.

Den vejledende udsalgspris for sættet er 829,- Cykelpartners pris er 699,- incl. fragt.

Cykelpartner.dk´s beskrivelse af Ortlieb:

“Hartmut Ortlieb var i foråret 1981 på en meget våd cykelferie i det sydlige England, hvor han flere nætter måtte sove i sin våde sovepose og dagen efter iføre sig vådt tøj. Straks Hartmut kom hjem til Tyskland gik han i gang med at lave sine egne cykeltasker, en brugt rød presenning fra en lastbil blive klippet op og syet sammen på moderens symaskine, hos den lokale isenkræmmer fandt Hartmut nogle kroge, der blev brugt til at fastgøre de hjemmesyede tasker på hans cykel. Når Hartmut cyklede gennem Nürnberg, blev han ofte opfordret til at sælge sine tasker, hvilket medførte at han etablerede et værksted hjemme i forældrenes garage og begyndte at sy tasker på bestilling, stadig på moderens symaskine og af lastbilspresenning og med kroge fra den lokale isenkræmmer. Hartmut udvidede hurtigt sortimentet men en styrtaske. I 1982 var efterspørgslen på ”Ortlieb” tasker blevet så stor, at Hartmut måtte få hjælp af venner og familie, dermed blev Ortlieb Sportartikel GmbH grundlagt. Dette var også året hvor han fik ideen at ”svejse” presenningen i syningerne, herefter er alle Ortliebs tasker, som de første i verden, 100 % vandtætte. Igennem årene er Ortlieb vokset støt og roligt og er med mere end 500 forskellige produkter, blevet blandt de mest kendte mærker inden for tour cykling og bjergbestigning. Firmaet ligger i dag I Heilsbronn, kun 20 km fra stedet hvor den første Ortlieb taske blev lavet. Firmaet har mere end 150 ansatte og alt foregår stadig som i starten, under samme tag, lige fra ide til udvikling og produktion. Med 5 års garanti på alle produkter, understreger Ortlieb, at deres varer er af bedste kvalitet.”

Det tyske mærke producerer udelukkende vandtæt udstyr som f.eks duffelbags, dagturs-rygsække, pakposer samt og ikke mindst cykeltasker. Se udvalget af Ortlieb produkterne hos Cykelpartner.dk. Cykelpartners priser ligger som oftest under de vejledende udsalgspris. Desuden tilbyder Cykelpartner prisgaranti og gratis fragt ved køb for mere end 299,-

Indlægget Ortlieb cykeltasker indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.