Har du også svært ved at få plads til alle dine ting i kufferten? Få nogle gode råd i denne pakke kuffert guide:

  1. Pakkeliste! De fleste af os har en tendens til at pakke mere end vi har brug for Dette kan undgås ved at pakke efter pakkelisten. Mindre bagage gør rejsen lettere og formindsker rejsestress.
  2. Rul tøjet i stedet for at folde det. Mange materialer som for eksempel bomuld, silke og jersey kan med fordel rulles i stedet for at foldes sammen. Fordelen er at så krøller det ikke så let.
  3. Brug de små sager som undertøj, leggings og strømper til at fylde hulrum ud med.
  4. Rul dine slips i stedet for at folde dem, Så undgår du folden på midten.
  5. Sko kan blive flade af at ligge i en kuffert. Fyld dem gerne ud med strømper eller andre små ting, på denne måde bevarer de formen. Man kan også med fordel bruge skoposer, ved dette undgår du at skofarven smitter af eller eventuelt snavs kommer på dit tøj.
  6. Pak toiletsager i en fugttæt toilettaske eller en plasticpose.
  7. Har du tunge ting i din bagage, som for eksempel bøger, er det en god ide at ligge det nederst i kufferten. Dette sikrer også at kufferten ikke vælter så nemt.
  8. Hæng din bagage på bøjle og pak ud, når du kommer frem, så tøjet luftes og eventuelt krøllet tøj kan nå at rette sig ud.
  9. Lig dine meste vigtige og værdifulde ting i håndbagagen, såsom pas, flybilletter, penge, kreditkort, mobil, tablet, pc, medicin, smykker osv.

Skulle du være så uheldig at din kuffert er forsinket eller bortkommet, så kan du med fordel tage lidt toiletsager og lidt ekstra tøj med i håndbagagen.

Er du på udkig efter en ny kuffert, så tjek det store udvalg fra CarrieAlong.dk lige her.

 

 

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.