Pippi Langstrømpe tasker er oplagt til de små daglige udflugter, leg i hjemmet eller som håndbagage på den kommende ferie.

I denne artikel har vi samlet et stort udvalg af Pippi langstrømpe tasker.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Herunder har vi samlet et bredt udvalg af Pippi Langstrømpe tasker, hvad enten du er på jagt efter en Pippi langstrømpe rygsæk, Pippi Langstrømpe toilettaske, Pippi Langstrømpe skuldertaske eller Pippi Langstrømpe kuffert til børn.

Pippi Langstrømpe kuffert

En robust kuffert til at pakke dine ting i når du skal på eventyr. Denne Pippi-taske har billeder af Pippi Langstrømpe på ydersiden og tekster og billeder fra de klassiske Pippi-bøger på indersiden. Der er også en etiket med plads til at skrive navn så man ved hvem Pippi-kufferten tilhører. Tasken er fremstillet af pap med detaljer af træ og metal (nikkelfrit stål).

Find kufferten hos EurotoysPippi Langstrømpe rygsæk

Tag på eventyr med selveste Pippi Langstrømpe med denne flotte rygsæk. Rygsækken har 2 rum og en lomme på siden til drikkedunk. Produktmål: 32x27x7 cm.

Find den seje rygsæk hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe Børnekuffert

Flot kuffert til ferien med den altid seje og stærke pippi. Kufferten passer i størrelsen som håndbagage og har 2 rum, så det er nemt for barnet at holde styr på sine ejendele. På siden er der desuden plads til drikkedunk. Produktmål: 43x30x13 cm.

Find den hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe toilettaske

Det er stort, når man skal ud og sove hos bedsteforældrene eller på sin første ferie, og derfor skal man da også have sin helt egen toilettaske med! Og selvfølgelig skal den nye toilettaske være med Pippi Langstrømpe motiv – hvem ellers?

Find toilettasken hos Lekmer

Pippi Langstrømpe Taske

Pippi Langstrømpe håndtaske med tilhørende skulderrem og dobbelt håndtag. Motivet forestiller Pippi der viser hendes superkræfter frem.

Find tasken hos Skiftselv

Pippi Langstrømpe rygsæk

Sjov rygsæk med Pippi-motiv og frontlommen formet som en karamel. Justerbare polstret skulderstropper med brystspænde. Rygsækken består af et stort rum og en lille lom på fronten af tasken.

Find rygsækken hos Lekmer

Pippi Langstrømpe taske

Sjov Pippi Langstrømpe taske formet som en karamel. Tasken kan bæres i de 2 hanke eller med den justerbare og aftagelige skulderrem.

Find tasken hos Skift selv

Pippi Langestrømpe toilettaske til børn

Sjov Pippi Langstrømpe toilettaske formet som en karamel. Toilettasken er perfekt til barnets toiletsager til den kommende ferie.

Find toilettasken hos Skiftselv

SE OGSÅ: Toilettasker til børn

SE OGSÅ: Gurli Gris skoletaske til børn

Indlægget Pippi Langstrømpe tasker til børn indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.