Er du/I på jagt efter en sej Pokemon eller rygsæk? Så er I kommet til det helt rette sted.

Med en Pokemon skoletaske på ryggen, bliver det meget sjovere for barnet at gå i skole.

Pokemon er et eventyrunivers skabt af spildesigneren Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. I fortællingerne om Pokemon indgår både videospil, spillekort, Anime-tegnefilmsserie og meget andet. Pokemon er en sammentrækning af ordene Pocket og Monster.

Pokeball skoletaske

Pokéball er bedre kendt en speciel bold, der anvendes til at indfange Pokémon. Men nu er det også muligt at få en sej Pokeball skoletaske.

Find skoletasken hos Merch Shark

Vaporeon skoletaske

Den sejeste skoletaske i blå med Eevee karakteren Vaporeon. Skoletaske indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Pikachu skoletaske

Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafranchise – en samling af videospil, anime, manga, bøger, samlekort og andre ting skabt af Satoshi Tajiri. Ligesom alle andre Pokémoner kæmper Pikachu mod andre Pokémoner i kampe, der er centrale for seriens manga, animé og spil. Skoletasken har et stort og lille rum. Mål:  46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Jolteon Skoletaske

Den sejeste skoletaske i gul med Eevee karakteren Jolteon. Skoletaske indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Gengar skoletaske

Gengar, der er kendt i Japan som Gangar, er en Pokémon-art i Nintendo og Game Freak’s Pokémon-franchise. Det er en Ghost / Poison-type Pokémon. Deres navn er designet af Game Freak og er både entalets og flertalsnavnet på arten. Denne skoletaske er med sejt Gengar print. Skoletasken måler: 46*33*16cm. Skoletasken har 2 rum, hhv. 1 stort rum til bøger og mapper, samt et mindre rum til madkasse.

Find skoletasken hos Merch Shark

Flareon skoletaske

Den sejeste skoletaske i rød/orange med Eevee karakteren Flareon. Skoletasken indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Eevee skoletaske

Eevee udskiller sig fra de andre Pokemon figurer. Udviklingen af Eevee er lidt speciel fordi den ikke har en fast udviklingsstruktur ligesom de fleste andre pokemon. Eevee kan udvikles til 7 forskellige Pokemon: Jolteon, Vaporeon, Flareon, Espeon, Umbreon, Glaceon eller Leafeon. Med denne skoletaske på ryggen, kan dit barn drømme om hvilken Pokemon den udvikler sig til. Skoletasken indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Charmander skoletaske

Charmander, kendt som Hitokage i Japan, er en Pokémon-art i Nintendos og Game Freak’s Pokémon-franchise. Skoletasken indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

Bulbasaur skoletaske

Bulbasaur, kendt som Fushigidane i Japan, er den første Pokémon i Nintendo og Game Freak’s Pokémon-franchise. Bulbasaur blev designet af Atsuko Nishida og debuterede i Pokémon Red and Green som en Starter Pokémon. Skoletasken indholder 2 rum, hhv. et større rum med plads til bøger og mapper, samt et lille rum med plads til madpakke. Skoletasken måler: 46*33*16cm.

Find skoletasken hos Merch Shark

SE OGSÅ: Minecraft skoletaske

Indlægget Pokemon skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.