Har du spottet en lækker velour pusletaske og nu gået igang med at google hvor du finder sådan en?

Jep! De lækre pusletasker i velour er tilbage! De var hotteste mode i babyverdenen i 1970erne (det siger vel sig selv). Nu er de hotte igen efter mange år med pusletasker i skind. Er du på jagt efter en vintage pusletaske i velour, enten til dig selv eller i gave til en veninde eller søster, så er du kommet til rette sted.

Det gode ved en pusletaske i velour er at de kan smides i vaskemaskinen og vaskes rene. Det er så besværligt med pusletasker i skind. For ærlig talt, så er pusletasken hjem for babyudstyr, sutteflasker, babymad, legetøj og skiftetøj – i de kommende 3 år. Og halvsnavsede stofbleer og utætte sutteflasker er uundgåligt. Sorry, men det er sandheden! Babylykke er idyl… men tiltider også ulækkert.

En anden god detalje ved en pusletaske i velour, er at den ikke vejer så meget i sig selv. Det virker måske som en mærkuelig detalje at nævne, men tag denne erfaring med dig: Du slæber dig i forvejen halvt ihjel med en baby på farten. For der skal meget udstyr med og junior vejer også til. Så glæd dig over en pusletaske i letvægtsudgave, når junior vejer 8 kg, ikke kan gå op af trapperne og indkøbene også vejer til.

En sidste bonus ved at vælge en pusletaske i velour, er prisen! Er du typen der synes det er uhørt at en pusletaske skal koste et par tusinde? Så glæd dig over at moden igen er vendt tilbage til de praktiske pusletasker i stof. Velour er nemlig meget billigere at producere tasker i, end skind og læder.

pusletaske quiltet velour müsli mummy bag velour velvet mummy bag pusle taske blomme farvet mørkeblå pusletaske crome farvet pusletaske

LÆS også: Pusletaske i quilt

Hvis du har spottet en velour pusletaske på gaden, så er det enten en ny og lækker Müsli pusletaske eller en vintage pusletaske der er købt secund hand eller gået i arv. Sidst nævnte, kan vi desværre ikke hjælpe med men af nye pusletasker, findes (endnu) kun én model, nemlig den nye Müsli mummy bag der er i lækkert blødt quiltet velour.

pusletaske quiltet velour müsli mummy bag velour velvet mummy bag pusle taske blomme farvet mørkeblå pusletaske crome farvet pusletaske müsli

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.