Vi er blevet helt vilde med mærket RAINS. Det danske brand RAINS, som blev etableret tilbage i 2012, fremstiller kvalitetsprodukter i et tidløst og originalt design. Produkterne fra RAINS er lavet i skandinavisk stil, hvor der er fokus på måde komfort og funktionelle detaljer. I RAINS sortimentet er det muligt at finde regnjakker, tasker og accessories. RAINS har længe været mest kendt for deres regnjakker, men deres taske kollektion er stille og roligt ved at vinde mere og mere frem.

rainsRAINS Tote taske ligner til forveksling Day shopperne. Fordelen er dog at taskerne fra RAINS er vandtætte, da de er fremstillet i regntæt materiale med sammensvejsede syninger. RAINS Tote taske er derfor bedre til alt vind og vejr. Modellen er lavet i et flot, mat design med et stort rum lukket med vandtæt lynlås.
Tasken har en flot, grøn nuance og de kraftige håndtag er lange nok til at bære over skulderen. Tasken laves også i i sort. Den viste størrelse er RAINS Tote Large. Mål: 43 x 54 x 12,5 cm. Volume 29 liter. Pris 349,-

rains2RAINS weekendtaske. Lækker, vandtæt weekendtaske i et mat, sort design.
Tasken har et stort rum med vandtæt lynlås, håndtag med behagelige greb og en justerbar, aftagelig skulderrem i kraftig materiale. Klassisk design som henvender sig godt både til mænd og kvinder. Mål: 41 x  51 x 21 cm. Volume 44 liter. Pris 500,-

Indlægget RAINS tasker indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.