Med det ustabile vejr vi i tide og utide oplever i Danmark, kan det være fornuftigt at være udstyret til al slags vind og vejr. Kroppen kan vi beskytte med hhv paraply, regntøj og gummistøvler. Men hvad med rygsækken? De fleste rygsække er vandafvisende, men ikke vandtætte. Dette kan både skyldes kvaliteten af materialet samt at der nemt kan trænge vand ind ved lynlåsen.

Så hvad kan man gøre for at beskytte rygsækken og for at undgå at ens personlige ejendele bliver våde?

En mulighed er at proppe den i plastikpose. Så kommer man bare til bære posen, plus der stadig kan trænge vand ind ned i posen.

En anden mulighed er at investere i regnslag der kan proppes på rygsækken. Vi har fundet et par regnslag til jer, som er lette, fylder lidt og derfor er nemme at have med i rygsækken. På den måde er man altid udstyret til en regnbyge.

Regnslag til rygsæk haglöfs

Haglöfs X-small regnslag passer til de fleste rygsække op til 30 liter. Regnslaget kan tilpasses forskellige størrelse rygsække via justerbar elastik.

Find regnslaget hos Skiwear4u

Trespass Sulcata regnslag

Sulcata er et reflekterende cover,  som passer til rygsække med en kapacitet på 20-35 liter. Trespass har med Sulcata formået at skabe et  vandafvisende cover med tapede sømme, som er med til at holde tasken og indholdet tør når det regner. Elastikstropper med clips holder coveret på plads hvor de reflekterende detaljer øger synligheden om aftenen eller i svagt lys.


Dette cover anvendes til rygsække med en kapacitet på 20-35 liter og er det ideelle redskab at have med på vandre- og campingturen. Den lille medfølgende pose gør det nemt og hurtigt at pakke coveret væk i rygsækken når det ikke regner.

Find regnslaget fra Trespass Sulcata hos Cykelpartner.

Indlægget Regnslag til rygsæk indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.