Hvis sommerferien skal ske via bil, tog eller bus, kan det være en stor fordel med en rejsetaske. Til aktiv ferie såsom skiferie, er rejsetasken også at foretrække, da det ofte kan være svært at få udstyret ned i en traditionel kuffert.

Det gode ved en rejsetaske, er at den blød i forhold til en kuffert. Dette betyder at den er nemmere at trykke lidt sammen, hvis man ikke har så meget med. Men samtidig kan man pga det bløde materiale, lidt nemmere presse lidt ekstra i hvis behovet opstår. En rejsetaske fylder også mindre og er derfor nemmere at opbevare i forhold til en kuffert.

Rejser man eksempelvis i bil og er flere af sted på en gang, kan det være en fordel at bagagen ikke fylder så meget. Kufferter er ofte svære at have flere af i bilen på en gang, hvorimod med en rejsetaske der kan give sig lidt, bliver der pludselig plads til mere.

Dixie_Dunlop_Rejsetaske_Black_front_4
Dunlop rejse/weekend-taske, 50 x 35 x 25 cm, god str. til de kortere rejser. Pris 549,-
Haglofs_rejsetaske_dome_70_3
Haglöfs Dome rejsetaske 70L, kan også bruges som rygsæk. Findes også i 40L og 100L. Pris for 70L er 699,-

Skal man af sted lidt længere tid og dermed behøver en større rejsetaske, kan det være en fordel at investere i en med hjul. Rejsetasker med eller uden hjul kan også benyttes til flyrejser, man skal bare være opmærksom på at ens ting ligger mere udsat end i en kuffert.

Eastpak Container, rejsetaske på hjul, 142L, pris 999,-

Indlægget indeholder affiliate links

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.