Når man skal ud at rejse, er der altid en del ting at tænke over. Der skal bestilles en billet og evt transport til og fra lufthavn, tjekkes om passet stadig er gyldigt og der skal evt tegnes en rejseforsikring. Når der er styr på billetten og de praktiske ting, er det næste skridt at tænke over hvilket udstyr der skal med på rejsen. Der findes ikke et endeligt svar på, hvilke ting, du skal have med, og hvilke du skal lade blive hjemme – det hele afhænger af, hvilken slags rejse, du skal afsted på.

Rejseudstyr er basis for en god ferie, og du kommer ikke særlig langt på ferien, hvis ikke du har det helt fundamentale i orden – lige meget om du blot er afsted på charterferie eller rundtur i Asien på backpackerrejse.

Her er noget af det mest brugte udstyr til rejsebrug:

Design go nakkepude taskeholic

Nakkepude: Hvis du bare en enkelt gang har forsøgt at nappe en lur i en oprejst position, kender du helt sikkert til fænomenet, som bliver kaldt hold i nakken. Med en nakkepude bliver rejsen mere komfortabel. Et eksempel på en god og komfortabel nakkepude er Design go nakkepude til 69,- der kan købes hos RejseGear.dk. Her kan man også få andre typer af nakkepuder både til voksne og børn.

Sovemaske: Selv en simpel sovemaske i stof kan forhøje kvaliteten af din lur rigtig meget. Kombineret med en nakkepude er det bare perfekt. Rejsegear.dk tilbyder et godt udvalg af sovemasker, priserne starter ved 39,-. Se mere her.

Bæltetaske: Bæltetaskerne er perfekt, hvis du kommer til at bære rundt på ting, som skal være let tilgængelige. Derudover er de også rigtig populære på festivaller. Her på Taskeholic har vi flere gange skrevet om bæltetasker (læs mere her) ellers tilbyder Rejsegear.dk også et godt udvalg af pengebælter og bæltetasker, se her.

Pacsafe pengekat

Pengekat: Modsat navnet er det desværre ikke en kat af penge, men derimod en bestemt form for taske. Pengekatten kendetegnes ved en lille taske hængende i en strop, som skal bæres omkring nakken. Det praktiske og fede ved pengekatten er, at du typisk kan bære dine valuta i den, hænge den om nakken og have den indenunder tøjet, uden at det kommer til syne på dit tøj. Her kan vi anbefale Pacsafe pengekat, der har en wire i snoren så den er ikke er til at klippe eller skære over. Læs mere om Pacsafe her.

Pasholder: Der findes forskellige typer af pasholdere, der er almindelige holdere til dit pas og organisers (også kaldet rejsemappe). Forskellen er, at i en almindelig pasholder, har du typisk kun plads til dit pas, modsat en organiser, hvor du har en lille taske specialt til alle dine vigtige dokumenter – f.eks. valuta, boardingpass, pas, kort og andre vigtige småsager. Hos Rejsegear har de et godt udvalg af pasholdere – se mere her.  Se også gerne det indlæg vi tidligere har skrevet om rejsemappe i skind her.

Kuffertmærke Skulle uheldet være ude og du mister din kuffert, er det en fordel hvis der sidder et kuffertmærke på. Kuffertmærket kan også bruges til bedre at kunne genkende kufferten på båndet i lufthavnen. Find flere smarte kufferter mærker her.

Kuffertvægt: Undgå at skulle betale ekstra penge for overvægt i kufferten. Med en kuffertvægt har du styr på kuffertens vægt før afrejse. Vi har tidligere skrevet om kuffertvægte, læs mere her.

powerbank

Powerbank: En powerbank er efterhånden en uundværlig ting på rejsen. Med en powerbank kan du nemt oplade din smartphone uanset hvor du befinder dig. Powerbank til 159,- køb her.

Indlægget rejseudstyr indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.