Vi har flere gange fået spørgsmål i forhold til hvordan man bedst rengører sin kuffert. Vi har på Rejsegear.dk fundet denne gode vejledning til rengøring af kuffert:

Hvis du har været så uheldig på din rejse, at din kuffert er gået hen og blevet beskidt, kan du finde hjælpen her. Alt afhængig af din kufferttype (hardcase/softcase) er der forskellige måder at komme problemet til livs på.

Det er naturligvis også vigtigt, hvorvidt det er overfladisk skidt – eller om din kuffert faktisk er fuldstændig ødelagt af snavs.

1. Tør skidt af ydersiden

Alt afhængig af, hvor galt den står til, bør du lige tage en kost og tørre det værste af ydersiden på kufferten, så den er klar til at blive vasket.

2. Brug en lunken karklud

Hvis du har en softcase kuffert, kan du uden problemer klare det med lidt pH neutralt sæbe og en lunken karklud. Giv gerne kufferten et par omgange. Sørg for at komme godt ud i hjørnerne og i bunden af kufferten.

Hvis du har en hardcase kuffert, kan du naturligvis gøre det samme. Derudover kan du også bruge en hel almindelig sæbespray, som gør det lettere for dig.

3. Indersiden

På indersiden af kufferten skal du gøre nøjagtig det samme, som du gjorde før. Brug en lunken karklud, som ikke drypper af vand. Sørg for at komme godt omkring lynlåse, så de ikke sætter sig fast fremover.

4. Lad kufferten lufttørre

Har du en taske kan det være muligt at tørretumble den, men det anbefaler vi aldrig med en kuffert – selv hvis du kunne få den foldet sammen. Lad den i stedet lufttørre i en åben position. Her kan du også spraye med noget luftrens og tilsvarende duftspray, så din kuffert ikke kommer til at lugte fremover

Står kufferten ikke til at redde med vand og sæbe, så har et Rejsegear.dk et stort og spændende udvalg af kuffert – der er noget for enhver smag.


Indlægget rengøre kuffert indeholder affiliatelinks

Kilde: Rejsegear.dk

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.