Er I på jagt efter en flot retro skoletaske med læderdetaljer? Så er en Retro skoletaske fra Jens Storm KBH det oplagte valg.

Har du/I et barn der ikke ønsker en skoletaske fra Lego, Jeva, Ticket to Heaven, Beckmann etc.? I det hele taget en skoletaske der ikke har så mange farver. Så er en retro skoletaske med læderdetaljer måske lige mere sagen og minder om den I forældre eller bedsteforældre havde som børn.

Rygsækken henvender sig både til drenge og piger og kan bruges enten til børnehave eller de første år i skolen. Den fine rygsæk er designet med klar inspiration fra 70’ernes og 80’ernes hverdagsstil, som man i dag karakteriserer retro.

Jens Storm København tasken har en firkantet form med et retro design. Rygsækken er lavet af slidstærkt og vandafvisende nylon. Tasken åbnes øverst med en klap med to spænder, der som en praktisk detalje har orange reflekser. Indeni har tasken et stor rum med god plads til bøger og mappe og bagtil er en stor åben lomme. Fortil har tasken et mindre rum af lyst kærnelæder, der åbnes med lynlås, og har plads til penalhuset og andre småting. I højre side er der en praktisk stiklomme, som passer perfekt til drikkeflasken.

Rygsækkens skulderstropper er lavet af lyst læder med vattering og kan justeres i længden med sølvfarvede spænder. Tasken har også et praktisk brystspænde, som giver en god komfort. Rygsækken er foret med sort nylon, og på undersiden er der 4 sølvfarvede metaldutter, som skåner bunden. Tasken har faste sider, og i ryggen er den let vatteret, så den sidder behageligt på ryggen.

Dimensioner:
– Højde 35 cm
– Bredde: 29 cm
– Dybde: 18 cm

Jens Storm Kbh Retro skoletaske

Jens Storm KBH retro skoletaske

Jens Storm skoletasken er perfekt for både drenge og piger, der lige er startet i skole eller skal til at starte i skole. Det er en skoletaske der uden tvivl vil falde i smag hos både børn og forældre. Skoletasken findes i flere flotte farver. Materialet er nylon og kernelæder. Se udvalget af retro skoletasker hos Kids-world.

Jens Storm KBH Læder penalhus

Til skoletasken er der lavet 2 forskellige slags retro læderpenalhuse. Begge to er lavet i kernelæder og er derfor nogle barnet kan have glæde af rigtig mange år fremover.

Jens Storm København læderpenalhus i kernelæder

Lækkert Jens Storm København penalhus i lyst kernelæder. På den ene side er indgraveret ‘Jens Storm København’. Jens Storm København penalhuset har en aflang form og består af et stort rum, som åbnes med en sølvfarvet lynlås i toppen. Indeni er der god plads til diverse blyanter og kuglepenne samt viskelæder og en lineal. Dimensioner: 20 x 7 x 7 cm. Find det hos Kids-world.

Lækkert Jens Storm København penalhus i lyst kernelæder. På den ene side er indgraveret ‘Jens Storm København’. Jens Storm København penalhuset består af et storm rum, der åbnes med en sølvfarvet lynlås. Penalhusets inderside er foret med blødt ruskind og har sorte elastikbånd, til at holde på penalhusets indhold. I den ene side har penalhuset plads til 11 blyanter, kuglepinde, farveblyanter eller tuscher, mens der i den anden side er plads til f.eks. viskelæder og lineal. Dimensioner: Lukket: 20 x 14 x 3 cm. Åbent: 30 x 20 cm. Find penalhuset hos Kids-world.

Jens Storm KBH retro Børnehavetaske

Har lillesøster eller bror set sig lun på den flotte retro skoletaske, så er findes der også en mindre udgave.

Jens Storm København tasken har en firkantet form med et retro design. Rygsækken er lavet af slidstærkt og vandafvisende nylon. Tasken består af ét stort rum, som åbnes med en klap med to metalspænder. Som en praktisk detalje er der orange reflekser på spænderne, og de har flotte læderdetaljer. Fortil har tasken et mindre rum af lyst kærnelæder, og det åbnes med en lynlås.

Rygsækkens skulderstropper er lavet af lyst læder med sort vattering, og de kan justeres i længden med sølvfarvede spænder. Tasken har også et praktisk brystspænde, som giver en god komfort. Rygsækken er foret med sort nylon, og på undersiden er der 4 sølvfarvede metaldutter, som skåner bunden. Tasken har faste sider, og i ryggen er den vatteret, så den sidder behageligt på ryggen.

Dimensioner:
– Højde 27 cm
– Bredde: 22 cm
– Dybde: 14 cm

Jens Storm børnehavetasken er perfekt som rygsæk til børnehaven eller på udflugt for både drenge og piger. Ligesom skoletaske, finder børnehavetasken også i flere flotte farver. Find den retro børnehavetaske hos Kids-world.

SE OGSÅ: LEGO begynder skoletaske 2020

SE OGSÅ: Jeva Beginners skoletaske 2020

Indlægget Retro Skoletaske fra Jens Storm KBH indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.