Har du en Rolls Royce af en computer på 17″, så kender du problemet med aat de fleste rygsække kun lige præcis kan indeholde en 15,6″ computer. Enten kan du slet ikke få din 17″ bærbar ned i rygsækken, eller også kan du lige akkurat masse den ned, men så kan du ikke lukke rygsækken. Derfor skal du have en rygsæk til 17″ / rygsæk til 17 tommer pc

Hvis du nu tænker at sådan en 17″ rygsæk er en rigtig sort/grå computer rygsæk, som dem computermærkerne laver som tilbehør til deres computere, så tager du ikke helt fejl. De findes findes selvfølgelig og vil også blive præsenteret her. Men også de bedste rygsæk mærker, har lavet udgaver af deres mest kendte kollektioner, som er skræddersyet til din 17″ pc. F.eks. Haglöf, Fjällräven og Eastback.

Rygsæk til 17″ pc

Nå du kigger efter en rygsæk til 17 tommers pc, skal du være opmærksom på om der findes en særskilt lomme til din computer. Herudover kan du vælge udfra følgende parameter:

  • Design og farve. Din rygsæk skal selvfølgelig passe til dig og muligvis skal du så gå på kompromi med øvrige parametre.
  • Rygsækkens remme. Tynde ikke-polstrede remme (som Fjällrävens) er ikke de bedste, når rygsækken pakkes med tunge ting, heriunder din computer.
  • Støtte i ryggen og mavebælte til at holde rygsækken på plads når du f.eks. cykler
  • Ekstra lommer. Ét stort rum er aldrig godt. Har du brug for at medbring vand, ledninger, en blok, en trøje osv, så er det oplagt at der er mere end et rum i rygsæk til 17″.
  • Vægt. Det lyder kedeligt, men du bør skele til vægten, når du vælger en rygsæk til 17″ pc. Hvis rygsækken i sig selv vejer et tons, ja så vejer den to tons, når du først har pakket den.

Stort Eastpak 17″ rygsæk

Rummelig sort Eastpak computer rygsæk med mulighed for ekspansion fra 39 liter til 43 liter. Der er altså tale om en stor rummelig 17″ rygsæk fra Eastpak. Rygsækken rummer plads til en 16-17 tommer laptop (se mål på pc rummet længere nede i beskrivelsen. Eastpak 17″ har solide og behagelige regulerbare skulderremme, samt regulerbar brystrem. Rygpolstringen er fremstillet i blødt og behageligt åndbart materiale som fjerner varmen fra kroppen.

Udvendigt har astpak 17″ en sidelomme til vandflaske eller drikkedunk i elastisk net, så du ikke får vand ind ved din computer. Øverst på rygsækken finds et bærehåndtag og i siderne findes spænder, så tasken kan spændes ind og ud, efter behov.

Indvendigt har du to store rum, hvoraf det bageste har polstret rum til 16/17 tommer computer. Dette rum måler 39 x 30 x 5,5 cm

Selve rygsækken med plads til 43 liter, måler 48 x 32,5 x 31,5 cm (i ekspanderet udgave).

rygsæk 17_ rygsæk til 17 tommer pc eastpak sort rygsæk 17_
XL Eastpak rygsæk til 17″ pc – find den her hos madamechic eller i andre farver her hos Miinto

Stor Fjällräven Kånken – til 17 tommer pc

Der findes kun ganske få mennesker her i Danmark, som ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv har været i besiddelse af denne legendariske dagtursrygsæk, i folkemunde kaldet en “fjeldræv”, der i lige så høj grad har status som fænomen, som den simple rygsæk, det egentlig er.

Kånken Laptop 17″ fra Fjällräven, åbnes med en stor, tovejs frontlynlås, og i hovedrummet findes det klassiske navneskilt. Det beskedne bæresystem udgøres af et sæt regulerbare remme i polypropylen og en udtagelig plade af celleplast i ryggen. Denne plade kan derfor anvendes som siddepude, når frokosten skal indtages på kolde eller fugtige underlag.

På hver side af rygsækken er der en stiklomme og på fronten en lynlåslukket lomme til småtingene. Og bæres Kånken Laptop 17″ ikke på ryggen, gøres brug af det dobbelte bærehåndtag, som kan lukkes sammen men knaplukning. Logoet på fronten er reflekterende, så du kan ses i mørke.

En rigtig god videreudvikling af alle tiders mest populære rygsæk til skole- og hverdagsbrug! Findes i MANGE farver!

17 tommer rygsæk Fjällräven Kånken til 17 tommer bærbar computer
17 tommer rygsæk Fjällräven Kånken til 17 tommer bærbar computer – find den her hos Pro-Outdoor

Bobby XL – antityveri rygsæk og rygsæk til 17″ pc

Bobby-familien er blevet udvidet med rygsækken Bobby XL, hvor der er mere plads til en større laptop og endnu mere tilbehør. Tasken har samme features som før, men har nu plads til en 17 tommer laptop.

Hvis du ikke før har stødt på Bobby anti tyveri rygsækken, så bør du vide at Bobby adskiller sig fra andre rygække fordi Bobby har masser af praktiske rum, MEN alle lynlåse er gemt diskret væk for at forhindre langfingrede lommetyve i at åbne tasken. Lynlåsene er placeret mod din ryg, og i rygpanelerne er der også skjult opbevaring til værdigenstande som tegnebog og pas. Snitterfri membran der styrker tasken og sikrer dig imod tyveri, er endnu et antityveri tiltag på Bobby rygsækken.

Dertil kommer at der er integreret USB-port til opladning af din smartphone og smarte selvlysende striber, så man kan ses i trafikken. Bobby er lavet af vandabsorberende materiale og designet fordeler vægten. Bagagestropper (så den kan sættes fast på en kuffert), justerbare åbningsvinkler, YKK lynlåse og skjult lynlås, der gør det næsten umuligt for lommetyve at få adgang til dine værdier.

Tasken kan indeholde en 17″ laptop samt en tablet op til 12,9″
Mål laptop rum: 30 x 35,5 x 3,5 cm

bobby xl antityveri rygsæk med plads til 17 tommer pc
bobby XL antityveri rygsæk med plads til 17 tommer pc – find den her hos CoolStuff og her hos de9muser

Haglöfs Backup 17″ rygsæk – en favorit!

Haglöfs Backup 17″ rygsæk er lavet med kompressionsremme i siderne, der giver mulighed for at fiksere vægten, så indholdet ikke bevæger sig for meget rundt. Det gør det meget nemmere at cykle med denne taske på ryggen. Skulderremmene giver en god støtte, og har ydermere en lomme til mobilen. Haglöfs Backup 17″ er lavet i slidstærke materialer
(420 Denier HD Oxford Nylon) , og er med til at give en lang levetid.

Praktisk computertaske fra svenske og kendte Haglöfs, der gør det let at transportere din 17″ laptop til og fra arbejde eller studie. Backup 17″ er desuden populær til meget andet hverdags brug, og giver, alt i alt, en rygsæk med en utroligt bred funktionalitet.

Der er 2 store rum inde i tasken, og lommer til A4. Der er desudenbåde lomme med vandafvisende lynlås, og en sikkerhedslomme på bagsiden til opbevaring af f.eks. nøgler og andre værdigenstande. Indeholder op til 28 liter.

haglöfs 17 tommer backup rygsæk til 17 tommer pc
Haglöfs 17″ backup rygsæk til 17 tommer pc – find den her hos Friluftslageret

Wenger rygsæk til 17″ tommer pc

En klassisk notebook rygsæk til arbejdsbrug og studiebrug. Wenger rygsækken har plads til en 17 tommer bærbar pc eller en 17″ macbook. Rygsækken har en Air-flow rygpolstring med lufthuller til ventilation der holder ryggen kølig, på varme sommerdage. De bløde stødabsorberende skulderstropper fordeler vægten jævnt, så tasken er behagelig at bære, også med tung last. Forstærket, ergonomisk bærehåndtag, til når rygsækken ikke bæres på ryggen og så findes der et væld af rum og lommer i Wenger rygsækken. Kvalitetsrygsæk med 3 års garanti fra producenten og så måler den: 38 cm x 25 cm x 51 cm

wenger 17 tommer pc rygsæk 17 tommer notebook somputer rygsæk
Wenger rygsæk til 17 tommer macbook – find den her hos Proshop

Find endnu flere computer rygsække til 17″ og 17,3″ computere – her hos ProShop. Stort udvalg fra 200 kr og opefter.

LÆS OGSÅ: Day Birger rygsæk

LÆS OGSÅ: Urban rygæk

LÆS OGSÅ: Mobilholder til cykel

Indlægget Rygsæk til 17″ pc indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.