Er I på jagt efter en skoletaske til større børn? En Satch Pack skoletaske er et oplagt bud på en god velorganiseret og ergonomisk skoletaske.

At finde en skoletaske til lidt større børn, kan mange gange være en udfordring. Dels fordi at man som forælder har krav til at den sidder optimalt på ryggen og den har de nødvendige rum og størrelse. Hvor det for barnet handler lidt mere om at finde en skoletaske der er smart og som ikke ligner det de skoletasker de rendte rundt med i de første klassetrin. Et godt bud på skoletaske til større børn er Satch skoletasker.

Med en Satch skoletaske, får dit barn en god ergonomisk skoletaske, hvor dit barn er sikret en optimal støtte og komfort. Satch skoletasker er en del af Ergobag.

Satchs rygsække og skoletasker kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere.

Til en Satch skoletaske anvendes tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og vores naturlige ressourcer skånes.

Satch skoletasker findes i forskellige størrelser, farver og prints, som henvender til både drenge og piger.

Satch Pack skoletasker til drenge og piger

Fordele ved Satch Pack skoletaske

Satch Pack er den klassiske Satch skolerygsæk (tidligere Satch Classic) og en prisvindende og ergonomisk skoletaske der kan anvendes fra 3. klasse og som også kan anvendes af teenagere og voksne (140 til 180 cm). Satch Pack rygsæk har reguleringssystem så tasken kan indstilles til barnets højde og kan vokse med barnet. 

Vægt 1100 gr.
Højde 45 cm x Bredde 30 cm x Dybde 20 cm
Volumen 30 liter
Computerrum 26 x 5 x 40 cm.

Satch Pack rygsæk indeholder:

 • Ergonomisk ryg og skulderremme
 • Blød polstret bærehank
 • Justerbar ryg-system
 • Aftagelig hoftebælte
 • Et stort hovedrum, med rum til laptop 
 • Et stort midterrum
 • Stor forlomme med organizer til diverse skriveredskaber og andre ting
 • Keyhanger
 • Kvalitetslynlåse på alle lommer
 • 2 sidelommer til flasker
 • Fast vandtæt bund så tasken kan stå af sig selv
 • Foran på tasken 2 spænderemme så du kan sætte jakke eller andet fast

Satch Pack laves i mange flotte farver, der kan benyttes af både piger og drenge.

2020 Ny Satch “skandi” design

satch pack skandi model 2020 satch ergobag pack nordisk model
Skandi design fra Satch findes i
Nordic Rose og Nordic Blue

Minimalistisk, tidløs og trendy – her kommer satch Skandi Edition! En stærk grundfarve kombineret med lækre læderapplikationer, et usædvanligt syet logo på forsiden og metalspænder som blikfang. satch »Nordic Blue« & satch »Nordic Rose« gør det nemt at være trendsetter – garanteret!

Funky Friday – Satch Pack skoletaske

stach pack skoletaske til 3 klasse og opefter tilbud satch skoletaske blå skoletaske til piger
Find Satch Pack – Funky Friday hos Miinto.dk

Satch Pack skoletaske – ergonomisk, miljøvenlig, ganske enkelt godt gennemtænkt: En Satch Pack skoletaske aflaster ryggen takket være dens aftagelige brede hoftebælte. Den kan justeres præcist til enhver højde mellem 1,40 m og 1,80 m. Den indvendige opdeling giver masser af plads, samt mange organisationsmuligheder. Tekstilerne er fremstillet af 100% PET-flasker. På denne måde kan plastaffald anvendes på en helt ny måde. Mål / 45x30x22 Liter / 30 Vægt / 1.2

Satch Pack – Green Bermuda

Satch Pack – Ocean flow

Satch Pack – Waikki Blue

Satch Pack – Dark pink

Satch Pack – Gray

Satch pack – Gray 2

Læs også: Satch Sleek skoletaske

Læs også: Jeva Survivor rygsæk

Indlægget Satch Pack skoletaske – fra 3. klasse indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.