Matchende skoletaske og penalhus?

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse. Med en Satch skoletaske, får dit barn en god ergonomisk skoletaske, hvor dit barn er sikret en optimal støtte og komfort. Satch skoletasker er en del af Ergobag.

Overvejer I en Satch skoletaske eller Satch rygsæk som skoletaske til skolebarnet i 3. klasse og opefter? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende penalhus fra Satch.

Til ergobag og Satch produkter bruges der tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og vores naturlige ressourcer skånes. Indtil nu har ca. 31,3 mio. PET-flasker således allerede fundet en ny opgave.

Fordele ved Satch box penalhus

Denne skønne Pencil Box er helt perfekt til dig der drømmer om masser af plads og opdelings muligheder i dit penalhus. Indvendigt har penalhuset et stort og dybt hovedrum som bliver afskærmet af en udfoldelig skillevæg.

Herpå har du mulighed for, at sortere dine bedste farver eller blyanter, så du hurtigt kan finde præcist det du leder efter. Derudover medfølger der en vinkellineal samt et skoleskema.

Penalhuset findes i mange smukke farver og mønstre, så du helt sikkert vil kunne finde præcist det der passer bedst til dig.

Højde: 6,5 cm Dybde: 12 cm Materiale: Polyester Bredde: 22,5 cm

Find JEVA box penalhuse her hos Babygear eller her hos Miinto

LÆS OGSÅ: Satch Match skoletaske

LÆS OGSÅ: Satch Pack skoletaske

LÆS OGSÅ: Satch sleek skoletaske

Indlægget Satch box penalhus 2019 indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.