Det seneste tid har vi hørt flere i vores omgangskreds snakke om nogle helt bestemte kortholdere. Det smarte ved disse kortholdere er at man lige kan trykke på en knap og så popper kortene op. Det blev vi selvfølgelig nysgerrige for at finde ud af mere om.

Mærket der står bag disse kortholdere hedder Secrid. Secrid er et hollandsk mærke. Ægteparret der står bag Secrid kortholdere går højt op i kvaliteten skal være i top. Secrid benytter sig kun af europæiske leverandører og al produktion foregår i Holland.
Secrid laver smarte kortholdere i et moderigtigt design til hhv mænd og kvinder. Det smarte ved disse kortholdere er at de ikke fylder så meget, kortene ligger godt beskyttet og er nemme at få fat på når man skal bruge dem. Derudover er priserne ganske fornuftige, de starter ved ca 229 kr og opefter.

C_Blue_2_3D_395_395 T_taupe_S_10_395_395 m_cognac_basic_10_395_395 M_pink_10_395_395De viste kortholdere er bare lidt af dem som findes i Secrids sortiment, se et større udvalg her.

Secrid kortholder er er oplagt gaveide både til ham og hende og til enhver lejlighed. Med en Secrid kortholder bliver det nemt at holde styr på de vigtigste kort og det er altid nemt bare at have med i lommen.

(Indlægget Secrid kortholder indeholder affiliatelinks)

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.