Vinteren er for mange personer lig med skitur. Når man rejser afsted med alt sit udstyr til skiferien er det vigtigt at delene ligger godt beskyttet. Hvis du har ski, har du sikkert også en skipose til dine ski. Du kan have ønske om at opgradere til en skitaske, eller have behov for en større skitaske, til flere sæt ski eller til andet udstyr. Skipose ellere skitaske er også den bedste opbevaring af din ski, når du ikke lige er på skiferie. Vi kan derfor kun anbefale at investere i en god og solid skitaske – alternativt en billigere skipose.

Mærket, model og design er lidt af en smags sag, men alle skitasker skal kunne rumme et par skis. Der findes forskellige typer af skitasker og skiposer, men det du skal overveje, inden du trykker på “køb” er:

  • Kigger du efter en skitaske med beskyttelse omkring dine ski, eller en skipose?
  • Har du brug for en skitaske til alpinski eller landrendsski?
  • Der findes skitasker til børneski og voksen ski. Hav styr på længden af de ski der skal transporteres.
  • Der findes skitaske til 1 par ski, skitaske til 2 par ski, skitaske til 3 par ski og skitaske til snowboard. Hvor mange ski skal du kunne have med på skiferie?
  • Nogle modeller er lavet som trolleys, med hjul og plads til minimim 2 par ski eller 1 snowbord. Kan sådan en model være et godt køb for dig?

Skitaske til 1 par ski

Skitaske til et par ski kan altid også indeholde skistave. Nedenfor findes et udvalg af skitasker til 1 par ski. Der er både skitasker til børneski, skitaske til alpinski og skitaske til langrendsski. De mest kendte mærker er Accezzi, Salomon og Dakine – hvor Accezzi er et prisvenligt mærke, Salomon er prismæssigt i mellemklassen og Dakine er kræs for kendere.

skitaske 1 par ski skitaske dakin skitaske alpinski skitaske børneski skipose tilbud skipose udsalg skitaske salomon skitaske accezzi
Skitaske og skipose til 1 par ski – Find dem alle her hos Aktiv Vinter

Skitaske til 2 par ski

Er I flere der skal afsted på skiferie sammen, er det oplagt at transportere skiene samlet i en skitaske. Det gælder både på flyrejsen og på skisportsstedet.

skitaske til 2 par ski skipose til 2 par ski skitaske salomon skitaske tilbud billig skipose skitaske til lange ski
Skitaske og skipose til 2 par ski – Find dem alle her hos Aktiv Vinter

Skipose eller taske til langrendsski

Det er enten eller ik? Enten er man til landrend eller også er man bidt af alpin skiløb. Langrendsski er længere og smallere end alpine ski, derfor kræver langrendsski også deres egen skitaske. Også til langrendsski findes skitaske til 1 par langrendsski og skitaske til 2 par langrendsski. Find din langrendsski-taske her:

skitaske til landrendsski skitaske til 2 par langrendsski skitaske til 1 par langrendsski tilbud på taske til langrendsski
Skitaske til langrendsski – Find dem her hos Aktiv Vinter

LÆS OGSÅ: Dakine rygsæk

LÆS OGSÅ: Skistøvle-taske

Pssst: Er du til lækre Douchebag skitasker – så finder du dem her hos PackYard

De viste støvletasker er fundet hos Aktiv Vinter som har et kæmpe udvalg af skiudstyr herunder skistave, skistøvler, tøj, tasker osv. fra alle de førende mærker. Aktiv Vinter tilbyder prisgaranti, men kører generelt lavere priser end mange af konkurrenterne.


Indlægget støvletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.