Er junior vild med fortidsdyr, fosiller og dinosaurus? Så skal skoletasken selvfølgelig være med dinosaur print.

Bliv skoleklar med en skoletaske med dinosaur.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Beckmann Classic Rygsæk 22L, Roborex

beckmann skoletaske med dinosaur på skoletaske med dino på blå skoletaske med dinosaurus skoletaske bedst i test

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint robot-dinosaurmotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne. 

Rygsækken har flere stropper og remme, der gør det nemt at justere den til dit barns ryg. Denne rygsæk på 22 liter er kompatibel med den mindre model fra Beckmann på 12 liter (købes separat), som kan monteres på den større taske. Alt i alt en perfekt taske til gymnastik eller eventyr!

Find skoletaske her hos Jollyroom

Monster BEGINNERS dinosaurus skoletaske

JEVA Beginners dinosaour JEVA beginners 2020 skoletaske 0 kl første skoletaske skoletaske med gymnastikpose skoletaske med drikkedunk skoletaske med foamryg førstee skoletaske
JEVA Beginners dinosaour

Monster BEGINNERS er JEVA’s 2020 dinosaurus skoletaske til de mindste børn. Den er syet i sort polyester med printet mønster i blå nuancer. På madkasselommen, og også på den medfølgende gymnastikpose, er der et stort flot dinosaurus motiv. Skoletasken har blå remme og kantbånd. Monster BEGINNERS er ikke bare sej at se på, men også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA’s unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som passer godt på dit barns ryg. 2020 dinosaurus skoletaske

Find skoletasken her hos Miinto

Monster INTERMEDIATE skoletaske med dinosaurus

dino skoletaske intermediate skoletaske 3 kl skoletaske stor nybegynder skoletaske til drenge blå skoletaske

INTERMEDIATE er unik med sin ergonomiske FOAM-BACK, som har fulgt mange børn i skole. FOAM-BACK rygstøttesystemet har det helt rigtige antal puder, der støtter præcis der, hvor de skal på barnets ryg, og udformningen gør, at der ikke opstår ”lufthuller” – dvs. barnets og taskens ryg følges ad. Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Forrest på tasken sidder gymnastikposen, som er aftagelig og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den. Der er nem og ukompliceret adgang til alle taskens rum, når gymnastikposen er i brug.

Find skoletasken her hos Miinto

Dinosaur skoletaskesæt – 5 dele

Flot grøn skoletaske med dinosaur motiv. Skoletasken har en god og ergonomisk rygstøtte med brystspænde. Sidelommer der kan udvides og lukkes med lynlås. Luftstrømssystem til optimal ventilation. Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem. Isoleret frontlomme egnet til madpakke eller penalhus. Hovedrummet med to ekstra lommer, elastik til at holde dine bøger tilbage og rummelig opbevaring til A4 mapper. Sættet består af;
1. Skole taske, 2. Penalhus m. indhold 3. Runde penalhus, 4. Skole sports taske, 5. Børne Pengepung. Velegnet til børn fra 1. til 4. klasse

Find skoletaskesættet her hos Eurotoys

T-Rex Dinosaur rygsæk til skolebrug

Flot grøn rygsæk/skoletaske med dinosaur motiv. Skoletasken har 1 stort rum med plads til skolebøgerne. Sidelommer som kan udvides. Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem. Isoleret frontlomme som er velegnet til mdapakke eller penalhus.

Find skoletasken her hos Eurotoys

SE OGSÅ: Fortnite skoletaske

SE OGSÅ: Minecraft skoletaske

Indlægget Dinosaur skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.