Er din datter vild med palietter, glitter og glimmer og er hun klar til skolestart?

Så kunne kun være frisk på en skoletaske med palietter! Palietter har altid været mange pigers elskede glitter og glimmer effekt. Det er der flere årsager til. For det første er palietter skinnende. De leger med lyset og sender det tilbage og skaber en glimmer effekt, ved simpel bevægelse. Den anden årsag er at de er vildt lækre at røre ved. De virker som små magnetter på piger hænder. De fleste piger skal lige røre, hvis de ser palietter. Selvfølgelige er de vendbare palietter klart de bedste at røre ved og med vendbare palietter kan man lege med farverne, motivet og udtrykket.

En skoletaske med palietter har wow faktor, x-faktor eller bare et catchy blikfang. Langt de fleste piger vi kender, ville hoppe og danse rundt, hvis deres næste skoletaske, var en af de skoletasker med palietter. som præsenteres lige nedenfor.

skoletaske med palietter rygsæk med palietter skoletaske med glimmer skoletaske med glitter disco skoletaske rygsæk med glimmer
Skoletasker med palietter

Spiral rygsæk som skoletaske

De øverste skoletasker på billedet er rygsække af mærket spiral. Denne udgave af spiral rygsækken er spiral “classic” der er FYLDT med palietter overalt! Den findes i de to farver, lyse palietter og mørke midnatspalietter. Bemærk at rygsækken findes i en normal størrelse og en mini udgave. Hvis rygsækken skal anvendes som skoletaske, bør den almindelige udgave vælges. Den måler 44 x 29 x 14 cm og kan indeholde ca 18 liter.

spiral rygsæk skoletaske med palietter og glimmer lys rygsæk med palietter spiral classic
Spiral Classic rygsæk med palietter. Find den her hos Miinto
spiral rygsæk med palietter 18 liters skoletaske med mørke palietter

Spiral Classic rygsæk med mørke palietter. Find den her hos Miinto

TOP Model skoletaske med palietter

En anden populært skoletaske med palietter, er TOP Models skoletasker med vendbare palietter. Skoletaskerne fra TOP Model har 2 store rum og 2 lommer på siderne (der er velegnet til drikkedunk eller lignende. Den ene af dem har en klap med velcro). I det store rum er der plads til bøger er der en ekstra lomme, til at holde styr på mindre ting eller beskytte en iPad/tablet. TOP Model skoletaskerne har fast bund og bagsiden har solide bløde justerbare skulderremme.De er forsynet med reflekser i toppen og på bære remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bære rem + en strop hvis tasken skal hænge.

TOP MODEL smiley lilla tern skoletaske
TOP Model skoletaske med smiley i vendbare palietter. Find den hos Gucca
TOP Model stjerne skoletaske med palietter
Pink skoletaske med palietter og stjernemotiv fra TOP Model. Find den hos CoolShop

Skoletaske med hest og palietter

Skoletasken fra Miss Melody har 2 store rum og 2 lommer på siderne (der er velegnet til drikkedunk eller lignende. Den ene af dem har en klap med velcro). I det store rum er der plads til bøger er der en ekstra lomme, til at holde styr på mindre ting eller beskytte en iPad/tablet. Hesteskoletasken har fast bund og bagsiden har solide bløde justerbare skulderremme.De er forsynet med reflekser i toppen og på bære remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bære rem + en strop hvis tasken skal hænge.

skoletaske med hest og palietter miss melody blå skoletaske
Blå skoletaske med hest i palietter. Find den hos CoolShop

LÆS OGSÅ: Unicorn skoletaske til Unicorn piger der er klar til skolestart

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.