Er det ved at være tid til skolestart for familiens prinsesse? Eller kan den gamle skoletaske bare ikke mere? VI har samlet de bedste tilbud på en skoletaske til pige netop her, hvor vi danner overblik over de fineste og bedste bud på skoletasker i pigefarver.

Hvis din prinsesse derhjemme har en stor passion for nogle af idolerne i børnehøjde, så kunne det være du skulle kigge efter en skoletaske med netop idolerne på. Her har vi samlet nogle af de indlæg / artikler vi tidligere har skrevet om:

Frost skoletaske

Miraculous Ladybug skoletaske

Minnie Mouse skoletaske

Er din prinsesse ikke til idoler, så gå efter en god skoletaske til pige, i en flot farve eller mønster og hvor der er gode rum der passer til din skolepiges behov. Se her hvad du skal være opmærksom på når du køber skoletaske til børn

Vi har nedenfor samlet hvad vi mener er gode bud på en skoletaske til pige i 0. klasse – 2. klasse

JEVAs disco skoletaske

Super bling bling skoletaske fra JEVAs U-turn kollektion. Skoletasken anbefales til 1.-4. klasse. JEVA U-turn disco skoletaske er opstivet og med ergonomisk rigtig ryg. Ryggen er er kraftigt polstret mod kroppen og har fire støttepunkter der kan flyttes op til 7 cm. Det betyder at den sidder perfekt på ryggen! Medfølgende aftagelig sportspose er skjult i låget. Den kan bruges som separat rygsæk. Polstret lomme til tablet eller bærbær pc. Rum til madkasse er isoleret. Både madkasse og drikkedunk medfølger. Madkasse og drikkedunk er naturligvis fri for Ftalater. JEVAs u-turn skoletaske “disco” er selvfølgelig PVC fri og har et hav af gode detaljer. F.eks. har disco skoletasken reflekser på alle sider samt på remmene og en indvendig nøglering og et navneskilt.

Intermediate Disco Tango er et af de absolut bedste valg, hvis du er ude efter en højkvalitets skoletaske til piger, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med hverken plads eller ergonomien. Intermediate Disco Tango tasken kommer med et flot farverigt tema, som uden tvivl overstråler langt de fleste skoletasker i skolegården. Derudover er tasken fra JEVAs “INTERMEDIATE”-sortiment, hvilket betyder 5 liter ekstra rummelighed samt 3 liter ekstra rummelighed i den aftagelige gymnastikpose i forhold til “BEGINNERS”-modellerne.

JEVA U turn disco skoletaske lilla skoletaske med palietter skoletaske i pigefarver
JEVA intermediate skoletaske “Disco Tango print” Find den hos Novia

JEVA Beginners Bubbles skoletaske

En lilla og turkis første skoletaske til skolepiger der skal starte i en af de mindre klasser. Hvis lilla er ynglingsfarven, så check lige dette flotte print ud fra JEVAs kollektion af skoletasker til de mindste skolebørn. JEVA beginners modellen er som navnet indikerer en rigtig god begynder skoletaske, der har fast skum i ryggen, hvilket sikre en ergonomisk god skoletaske. Dertil kommer at der er et isoleret madkasserum, nøglering, reflekser, drikkedunk og aftagelig gymnastik taske i samme flotte print. Denne JEVA Beginners bubbles kan indeholde 16 liter, samt 8 liter i gymnastiktasken.

jeva beginners 2019 jeva beginners skoletaske jeva beginners skoletaskesæt jeva skoletaske 0 klasse jeva skoletaske skolestart jeva glimmer skoletaske jeva lilla skoletaske jeva 2019 model
JEVA Beginners lilla glimmer print “Bubbles” – Køb den hos Arnold Busck

Beckman skoletaske til piger

En skøn skoletaske til de mindste klasser. Beckmann skoletasken er kendt som en kvalitetsskoletaske. Beckmann er norsk kvalitet og er det norske svar på danske JEVA. Skoletasken Forrest Friends fra Beckmann er oplagt til piger i 0-2. klasse. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann, der er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken lukkes med snøre under flappen.

Gymnastiktaske som er vist på det ene billiede, medfølger ikke, men kan tilkøbes, så gymnastiktasken matcher skoletasken. Skoletaske Beckmann Classic Forrest Friends er lyserød med sommerfugle og dådyr og måler måler 41 cm x 18 cm x 24 cm.

LÆS MERE: Om Beckmann Classisk skoletasker

beckmann forrest friends pink skoletaske 0 klasse beckmann dino skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år
Beckmann Classic “Forrest Friends”. Find den hos Arnold Busck

LEGO MAXI Good Vibes

En praktisk og flot skoletaske fra LEGO med printet “Friends”. Skoletasken har alle de nødvendige features til en lang dag i skolen. F.eks. har den en medfølgende gymnastiktaske, der let kan fastsættes, samt termoisoleret forlomme, som holder madpakken frisk i længere tid. Maxi skoletasken har et blødt og ergonomisk air flow bagpanel, justerbare skulderstropper samt brystrem. Det store hovedrum holder den elastiske strop de tunge bøger tæt på ryggen, hvilket sikrer optimal bærekomfort. Skoletasken kommer med penalhuslomme på fronten, to mesh sidelommer til vandflaske og små ejendele samt indvendigt navneskilt. For at sikre høj synlighed i trafikken, er skoletasken udstyret med reflekser på alle fire sider. Produceret i smuds- og vandafvisende materiale.

Lego maxi good vibes skoletaske 2019, lego friends skoletaske 2019, skoletasker 2019, lego skoletasker 2019, årets skoletasker til piger 2019, skoletasker tilbud, skoletaske med lego friends, lego friends skoletaske, pink skoletaske
LEGO MAXI Good Vibes skoletaske. Køb den hos Kids-world

Indlægget Skoletaske til pige – skoletasker i pigefarver indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.