Bumbags er og bliver det store modehit. En sort bumbag er det sikre valg. Sjovt da det i bund og grund jo bare er en forvokset udgave af en bæltetaske. Vi husker at vi som børn brugte bæltetasker en del. Efter det kom der en del år hvor det virkelig bare var yt at rende rundt med en bæltetaske. Bæltetasken kunne til nøds kunne gå an hvis man skulle på festival, og efter skulle den helst gemmes langt væk eller smides ud. De senere år er moden med bæltetasken blevet vækket til live igen. Det skete i første omgang ved at Yvonne Koné lavede en bumbag som blev det helt store modehit. Yvonne Koné tasken lignede en forvokset udgave af en bæltetaske, men lavet i det lækreste skind i moderigtigt udseende og til forskel fra en klassisk bæltetaske skulle den ikke bæres rundt om livet, men i stedet som en crossover der hviler under brystet. Siden da er der blevet lavet rigtig mange smarte fortolkninger af bumbags, vi har fundet lidt forskellige bud frem til jer:

sort bumbag bæltetaske mavetaske taskeholic

ADAX RUBY MALUCCA SORT BUMBAG I SKIND

Malucca er en rigtig cool bumbag i et lækkert design med små fine detaljer. Den har rigtig god plads til alt det essentielle som pung, smartphone, solbriller og nøgler. Malucca bumbag lukkes med en lynlås og remmen kan reguleres for optimal komfort. Den har et stort rum med en lille lynlåslomme og åben læderlomme, samt en anden lille lynlåslomme på fronten. Der medfølger en læder kortholder, med plads til to kort. Mål: L: 38 cm. H. 17 cm. D. 9 cm. Strop/rem måler 58-106 cm. Pris 800,- Køb den her

DEPECHE BÆLTETASKE SORT BUMBAG

BUMBAG I SORT SKIND FRA DEPECHE.

Denne store rummelige bæltetaske er super moderne. Den har masser af plads til alle de vigtigste ejendele, Den kan bruges både til hverdag og til fest. Forrest har den et mindre lynlås rum og bagerst et stort. Det rå look sammen med det matte sorte skind, gør den ideel som en accessorie. Remmen er justerbar og kan klikkes af i den ene side, så den let kan tages af, uden at den skal over hovedet. Mål: 20,5 x 24 cm. Pris 800,- Køb den her

BECK SÖNDERGAARD ALIKA SORT BUMBAG

BECK SÖNDERGAARD ALIKA SORT BUMBAG.

Lækker bumbag / bæltetaske i ruskind. Alika er ideel til festivaller, en storbyferie, eller når du bare er på farten. Bæltetasken er lavet i blødt, lækkert ruskind, og har en aftagelig kvast ved lynlåsen. Remmen er justerbar så den både kan bruges cross over eller ved hoften, Alika byder på to rum. Det store rum er foret og gemmer på en inderlomme med lynlås. Det lille rum forrest er ligeledes med lynlås, der er gemt under klappen. Mål: 36 x 13 cm. Pris 600,- Køb den her.

ulrika-bone-baeltetaske-sort bumbag

ULRIKA BONE SORT BUMBAG.

Enkel bumbag fra Ulrika Bone i sort. Denne model har ét stort rum med lynlås, samt en lille lynlåslomme på forsiden og på bagsiden. Remmen på denne bumbag er justerbar. Mål: 13 x 42 x 3 cm. Pris 449,- Køb den her.

sort bumbag adax cormorano 230792

Adax Cormorano bæltetaske i skind, 230792, sort.

Klassisk og praktisk bumbag i sort skind fra Adax. Den har et stort rum med lynlåslukning. Derudover har den to lynlåslommer en på fronten og en på bagsiden. Bælteremmen er justerbar. Mål: 34 x 16 x 1 cm. Pris 1200,- Køb den her.

eastpack sort bumbag

Easpak Doggy bag.

Den har et stort lynlåsrum, lommen foran, samt en lynlåslomme bagpå. Remmen er igen justerbar. Mål: 18 x 27 x 9 cm.  Modellen koster 229,- og findes ligeledes i flere forskellige farver. Eastpak laver bæltetasker i flere forskellige størrelser til både mænd og kvinder, vi har tidligere skrevet om de forskellige modeller i indlægget Eastpak bæltetaske.

Indlægget Sort bumbag indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.