Er du/I på jagt efter en sej Star skoletaske eller rygsæk? Så er I kommet til det helt rette sted.

Med en Star Wars skoletaske på ryggen, bliver det meget sjovere for barnet at gå i skole.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

LEGO Star Wars skoletaske

Denne fine og lette skoletaske fra LEGO® har et motiv fra Star Wars. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt materiale som er vandafvisende og PVC fri. I det rummelig hovedrum er der plads til skolebøger, og et lille åbent rum til papirer og andet. Foran på tasken er der et termoisoleret rum til madpakken, og to siderum der lukkes med lynlås samt en flaskeholder. Der medfølger en gymnastikpose som kan fastsættes på rygsækken til ekstra oppakning.
Rygsækken er udstyret med polstret og justerbare skulderremme samt en brystrem. Ryggen har polstret rygpaneler med soft-air-mesh, der sørger for god ventilation. Der er reflekser rundt på tasken, så dit barn kan ses i alle vinkler. Den perfekte taskepakke til barnet der går i skole. Mål: H40 x B28 x D22 cm.

Find skoletasken hos Jollyroom

American Tourister skoletaske med Star Wars Logo

En rummelig rygsæk fra American Tourister til alle Star Wars-fans! Denne bløde taske er fremstillet af polyester og udstyret med ergonomiske stropper og justerbar brystrem. Rygsækken rummer 22 liter og har et stort rum til bøger, tøj og andet, du har har brug for i løbet af dagen. Der er også et indvendigt rum til din computer. Mål: 21,5 x 41 x 27 cm.

Find skoletasken hos Jollyroom

Samsonite Star Wars rygsæk

Star Wars er en flot ergonomisk rygsæk fra Samsonite. Den er i et let design og har et aftageligt polstret talje bælte til at give ekstra støtte, når dit barn bærer tasken. Det reflekterende og vandtætte materiale samt holderen til LED-belysning sørger for at tingene og dit barn er sikret i mørke og regn. Rygsækken har en stabil plade i bunden som giver plads til dit barns skolebøger. Rygsækken måler: 41 x 31 x 25 cm.

Find rygsækken hos Jollyroom

LEGO Star Wars rygsæk

En praktisk og let skoletaske fra LEGO® med motiv fra Star Wars. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt materiale som er vandafvisende og fri fra PVC. Den har to store rum med plads til bøger, penalhus, legetøj og andet. På ydersiden er der et rum med lynlås. På den ene side er der en mesh lomme der til din vandflaske, så den er let tilgængelig og ikke gør tingene i tasken våde. Rygsækken er udstyret med polstret og justerbare skulderremme og en brystrem samt polstret rygpaneler. Reflekserne er rundt på tasken så dit barn er synlig i alle vinkler. Mål: H45 x B34 cm.

Find skoletasken hos Jollyroom

Samsonite Funtime Rygsæk Star Wars 

En rygsæk fra Samsonite, der er både praktisk og sej. Denne rummelige rygsæk har to store rum med plads til alt, du har brug for samt et lille rum på forsiden for alt, du vil have lige ved hånden. Alle rum åbnes og lukkes med lynlås. Rygsækken er fremstillet af slidstærk, PVC-fri polyester og har vatterede skulderstropper, der kan justeres samt strop over brystet, hvilket sikrer både optimal pasform og komfort. Rygsækkens skønne farve og Star Wars-motiv gør den ekstra sjov at bære. Perfekt til skolen, udflugten og rejsen! Mål 51 x 31 x 19 cm.

Find skoletasken hos Jollyroom

LEGO Star Wars skoletaskesæt

Denne fine og lette skoletaske fra LEGO® har et motiv fra Star Wars. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt materiale som er vandafvisende og PVC fri. I det rummelig hovedrum er der plads til skolebøger, og et lille åbent rum til papirer og andet. Foran på tasken er der et termoisoleret rum til madpakken, og to siderum der lukkes med lynlås samt en flaskeholder. Der medfølger en gymnastikpose som kan fastsættes på rygsækken til ekstra oppakning. 

Rygsækken er udstyret med polstret og justerbare skulderremme samt en brystrem. Ryggen har polstret rygpaneler med soft-air-mesh, der sørger for god ventilation. Der er reflekser rundt på tasken, så dit barn kan ses i alle vinkler. Den perfekte taskepakke til barnet der går i skole.  Mål: H40 x B28 x D22 cm.

Find skoletasken hos Jollyroom

Star Wars skoletaskesæt

Rigtig flot Star Wars skoletaske i super kvalitet! Sættet består af 6 dele hvor der er; skoletaske, drikkedunk, madpakke, idrætstaske, penalhus og pung. Alt sammen med Star Wars tema på. Produktmål: 40 x 38 x 22 cm

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

Star Wars Skoletaske sæt 5 dele

Flot skoletaske i super kvalitet. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Produktmål: 40 x 38 x 22 cm.

Find sættet hos Eurotoys

Star Wars Skoletaske – Sort 

Hvis man er vild med Star Wars er denne skoletaske den sejeste i hele verden! Den har et flot design og derudover har den plads til bøger, tablet, penalhus, madpakke og så videre. Tasken har et stort rum med masser af plads, et mindre rum foran samt en sidelomme til drikkedunk eller lignende. Mål: 31 x 47 x 24 cm.

Find den hos Gucca

Se vores guide til at finde den rette skoletaske her.

Indlægget Star Wars skoletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.