Vinteren er for mange personer lig med skitur. Når man rejser afsted med alt sit udstyr til skiferien er det vigtigt at delene ligger godt beskyttet. Mange har tasker til skiene, hvorimod støvlerne får lov til at ligge imellem den øvrige bagage af tøj. Ønsker du at opbevare din skistøvler bedst muligt, kan vi anbefale at investere i en støvletaske. 

Mærket, model og design er lidt af en smags sag, men alle støvletasker skal kunne rumme et par alpine skistøvler. Støvletasken skal være godt ventileret, så evt. fugt kan komme ud fra tasken. Det er også en fordel at tasker til skistøvler har enkraftig bund og er lavet i slidstærke materialer, der er lette at rengøre. Nogle støvletasker har desuden plads til at man også kan opbevare hjelm mv.

Accezzi støvletaske

Støvletaske til 1 par skistøvler. En virkelig robust skistøvletaske. Denne taske har rigtig bund i kraftigt PVC, der både er slidstærkt og let at rengøre. En skøn stor taske til vintersport, med plads til skistøvler, skihjelm og andet udstyr til skituren.

Der er et separat støvlerum, med let adgang via lynlåsåbning på siden af tasken. Rummet er vandafvisende så du holder våde og snavsede skistøvler adskilt fra hovedrummet.

Der er rigeligt med plads i tasken til hjelm, handsker, hue og/eller andet grej gennem lynlåsåbning i toppen.

støvletaske skistøvletaske sort støvletaske billig
Accezzi skistøvle-taske med plads til hjelm mv. – Find den her hos Aktiv Vinter

Salomon skistøvletaske

Denne støvletaske kaldes “Salomons Extend Gearbag” gør præcis, hvad en gearbag skal. Det er en udvidet støvletaske der smart holder styr på alt dit udstyr

Tasken er holdbart bygget af gode materialer og med sine to rum, er den ganske simpel. Den rummer 33 liter, hvilket er nok til støvler, hjelm, et par lag osv. Bemærk denne støvletaske kun vejer 335 gram, hvilket er 1/3 af støvletasken fra Accezzi ovenover.

Den brede, justerbare skulderstrop gør tasken nem at have med rundt. Åbningen til skistøvlerne er en stor flap, som kan klappes ned og bruges som trædeplade, så du ikke får våde tæer, når du skifter til skistøvler på parkeringspladsen. Taskens bund er lavet i et vandtæt materiale, så den sagtens holder til at blive placeret i en vandpyt bag skibussen.

salomon støvletaske salomon geartaske til skistøvler skihjelm
Salomons bedste geartaske til skistøvler og hjelm – Find den her hos Aktiv Vinter

Støvletaske som rygsæk

Extend Gearbag’en er en kæmpe hjælp når du rejser på ski. Tasken kan anvendes som rygsæk, og den er udstyret med to adskilte vandtætte rum til dine skistøvler, en foret toplomme til dine skibriller og et rum til skihjelm, handsker, ekstra tøj, og alt det andet nødvendige grej. Herefter går den stadig som håndbagage hos de fleste flyselskaber.

LÆS OGSÅ: Dakine rygsæk

støvletaske skistøvletaske støvletaske med plads til hjelm støvletaske som rygsæk

De viste støvletasker er fundet hos Aktiv Vinter som har et kæmpe udvalg af skiudstyr herunder skistave, skistøvler, tøj, tasker osv. fra alle de førende mærker. Aktiv Vinter tilbyder prisgaranti, men kører generelt lavere priser end mange af konkurrenterne.


Indlægget støvletaske indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.