Vinteren er for mange personer lig med skitur. Når man rejser afsted med alt sit udstyr til skiferien er det vigtigt at delene ligger godt beskyttet. Mange har tasker til skiene, hvorimod støvlerne får lov til at ligge imellem den øvrige bagage af tøj. Ønsker du at opbevare din skistøvler bedst muligt, kan vi anbefale at investere i en støvletaske.

Mærket, model og design er lidt af en smags sag, men alle støvletasker skal kunne rumme et par alpine skistøvler. Støvletasken skal være godt ventileret, så evt. fugt kan komme ud fra tasken. Det er også en fordel at tasker til skistøvler har kraftig bund og er lavet i slidstærke materialer, der er lette at rengøre. Nogle støvletasker har desuden plads til at man også kan opbevare ens hjelm.

støvletaskeAccezzi støvletaske. Støvletaske – til 1 par skistøvler. En virkelig robust skistøvletaske. Denne taske har rigtig bund i kraftigt PVC, der både er slidstærkt og let at rengøre. Ca. mål: 42cm x 41cm x 26,5cm. Bærehåndtag og bred skulderstrop. Udvendigt rum med lynlås til strømper og andre småting. Ventileret. Materiale: Kraftigt Nylon Duralon 600D med bund i kraftig PVC. Normalpris 249,-. Tilbudspris 139,- Køb den her.

støvletaske2Accezzi Function, støvle- og hjelmtaske. Stor taske til vintersport, med plads til skistøvler, skihjelm og andet udstyr til skituren. Separat støvlerum, med let adgang vil lynlåsåbning på siden af tasken. Vandafvisende justerbar indvendig støvletaske, som holder våde og snavsede skistøvler adskilt fra hovedrummet. Plads til hjelm, handsker, hue og/eller andet grej gennem lynlåsåbning i toppen. Bærestroppe med polstret håndtag. Justerbare rygsækseler og foret bagpanel, gør at tasken kan bæres som rygsæk. Forstærket bund. Str.: 44x41x24cm. Vægt: 960 gram. Pris 249,- Køb den her

De viste støvletasker er fundet hos skiwear4you.dk som har et kæmpe udvalg af skiudstyr herunder skistave, skistøvler, tøj, tasker osv. fra alle de førende mærker. Skiwear4you tilbyder prisgaranti, men kører generelt lavere priser end mange af konkurrenterne.


Indlægget støvletaske indeholder affiliatelinks

 

 

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.