Har du brug for opbevaring på cyklen, så overvej en styrtaske eller en cykelkurv… eller en cykelkurv du kan bruge som shopper?

Som cyklist kan jeg ikke undvære en cykelkurv eller en styrtaske på min cykel. Særligt om sommeren er en cykelkurv eller en styrtaske uundværlig. Skiftende vejr, behov for at have et par ting ved hånden og et sted til alt det, der skal købes ind, på hjemvejen.

styrtaske taske til cykelstyr cykelkurv aftagelig cykelkurv med lås cykelkurv shopper reisenthel cykelkurv styrtaske til hund cykelkurv til hund

Uanset om du er på vej på cykelferie eller har brug for opbering på cyklen i hverdagen, så er en cykeltaske i form af en styrtaske, eller en cykelkurv – en god investering.

Både cykeltasker og cykelkurve fås fra helt små størrelser (1,2 liter til 25 liter i volumen). Husk at det ikke er nemt at styre cyklen, hvis der er for mange kilo i styrtasken eller cykelkurven.

Sådan monterer du en styrtaske på din cykel

Når det gælder styrtasker og transportable cykelkurve, er det meget vigtigt at de nemt og let kan klikkes af og på. Derfor findes der, til alle viste modeller, et klikbeslag, som skal monteres på cyklen. Beslaget monteres enkelt med en skruetrækker og når først beslaget sidder på styret, vil tasken eller kurven kunne klikkes af og på – på ingen tid.

Ortlieb styrtaske – fås i mange farver og størrelser

Ultimate SIX Classic fra Ortlieb er en praktisk og smart styrtaske, som kan rumme op til 7 liters bagage, på op til 5 kg. Styrtasken har et praktisk magnetisk lukkesystem, som gør den let at betjene, mens du sidder på cyklen. Tasken er særlig velegnet til opbevaring af genstande, som man ønsker at have tæt på sig under køreturen.

Anvendelse og montering af Ortlieb styrtaske
Tasken kan fastgøres til styret ved hjælp af Ortlieb- eller KLICKfix beslag. (bemærk at beslaget skal tilkøbes seperat) Styrtasken leveres med aftagelig skulderstrop. 

Bemærk at denne model findes i forskellige farver, samt at klik beslaget kan købes med og uden lås og til både almindelige cykler og el-cykler.

styrtaske cykeltaske til styret cykeltaske foran styrtaske grå ortlieb cykeltaske til styret
Ortlieb styrtaske – find den hos Cykelpartner

Riesenthel aftagelig cykelkurv – brug den som shopper

Stilren og praktisk cykeltaske fra Klickfix og Riesenthel, der gør din transport af ekstra bagage nem. Reisenthel er designet til at bruges, når der skal handles ind og skal betragtes som en shopper eller en aftagelig cykelkurv. Styrtasken eller cykelkurven fås i mange forskeellige størrelser. Både i klassisk cykelkurv design og i mere ovale taske snit. Cykeltasken monteres nemt, da den blot sættes på styret med et beslag. Cykelkurven er lavet med en afstivning i bunden, så bagagen nemt kan stables og hård kant, så der er fuldt overblik.


Reisenthel fra Klickfix giver gode forudsætninger for en praktisk og smart cykeltaske. Cykeltasken klare nemt flere funktioner, og kan f.eks. benyttes til indkøb. Tasken er også nem at anvende, da en blot åbnes og lukkes vha. en snøre toppen.

Beslag til cykelkurven skal købes seperat og kan købes samme sted. Bemærk at beslaget kan købes med og uden låsefunktion

riesenthel cykelkurv styrtaske cykelkurv med lås shopper som cykelkurv sort taske som cykelkurv grå cykelkurv med lås
Reisenthel cykelkurv / shopper. Find mange størrelser, modeller og beslag, her hos Cykelpartner

Klassisk styrtaske til udflugter og cykelferie

Easydo har designet en smart og vandtæt taske til styret på din cykel. Denne taske, er med det let aftagelige klikbeslag, der også gør det let at montere tasken. Tasken har en volumen på 6 liter, der gør den essentiel til transport af større ting som f.eks. indkøb eller mad og drikke. Taskens overside er monteret med et stort gennemsigtigt PVC- vindue, der desuden er trykfølsomt, så du også kan medbringe din smartphone eller tablet.

Anvendelse
Tasken er ideel til person på farten der har brug for, at medbringe flere ting til sin transport. Tasken kan være god til indkøb, men også længere ture, hvor mad og drikke skal medbringes.

cykeltaske til styr styrtaske til cykelferie cykeltaske til mbx cykeltaske til mountainbike
Styrtaske fra Easydo – find den her hos Cykelpartner

Cykeltaske til hund

Smart KlickFix hundetaske til montering på cyklens styr, hvor du kan have dit kæledyr med ud at cykle. Bemærk at vægten maksimalt må være 7 kg. på din hund eller anden kæledyr. Cykelkurven kan stå åben, så dit kæledyr kan følge med på køreturen. Det er også muligt, at bruge tasken til andre gøremål og den kan lukkes fuldstændig, hvor dette er mest praktisk.

I taskens topdel er der et regn dækken som kan dække det åbne stykke i hver side af tasken. Denne del er er gemt i hver side af toppen og tages frem ved blot af åbne lynlåsen. Regndækkene kan knappes fast i hver side af tasken. Tasken er forsynet med bærehank og reflekser. Der er 2 udvendige praktiske net lommer samt en lukket lomme med lynlås. 

Anvendelse
Denne Klickfix taske er udviklet med henblik til transport af kæledyr. Cykelkurvens top kan stå åben, så dit kæledyr kan følge med i hvad der sker. Cykeltasken kan dog også anvendes til andre formål.styrtaske til hund cykeltaske til hund cykelkurv til hund cykelferie med hund
Cykeltaske til hund – find den her hos Cykelpartner

LÆS OGSÅ: Sidetaske til bagagebærer

LÆS OGSÅ: Mobilholder til cykel

LÆS OGSÅ: Cykelkuffert

Indlægget Styrtaske og cykelkurv indeholder affiliate links til relevante danske netbutikker

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.