De fleste kvinder kender vist lidt for godt dette scenarie. Man er ude på restaurant eller til middag/fest, man har medbragt en lille taske med det mest nødvendige. Men hvor skal man gøre af den? Det er ikke specielt høfligt at lade ligge den på bordet, på gulvet har man heller ikke lyst til at ligge den af frygt for den bliver trådt på og ens ting bliver ødelagt. Nogle gange kan det lade sig gøre at hænge den over ryglænet på stolen, men det er heller ikke altid det er muligt.

En god ide kan derfor være at investere i en taskeholder. Det smarte ved en taskeholder er at den har en krog som gør at man kan hænge sin taske på kanten af bordet. Taskeholderen fylder ikke særlig meget og kan derfor nemt medbringes i tasken.

$_57 310012-18

Taskeholder fundet på ebay til ca 10 dkr incl levering. Taskeholderen findes i de forskellige viste farver. Har du også svært ved at finde på en gave til mors dag, valentinsdag, værtindegave, fødselsdag og jul, så er dette en oplagt gaveide som bestemt ikke springer gavebudgettet. Taskeholderen kan købes her.

Har du ikke prøvet at handle på ebay før? Så har vi lavet en guide her om hvordan du handler sikkert på ebay. Vi benytter os selv meget af siden og har gennem tiderne gjort en masse gode køb både til os selv og som gave. Se Ebay guiden her.

Indlægget Taskeholder indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.