daygwenethminigråDay – Gweneth Dot Mini. Fin og lille makeup pung fra DAY. Denne makeup pung er den mindste i Gweneth serien men har netop plads til de uundværlige items du medbringer i hverdagen. 100 % polyester. Pris 149,95. Køb den her.

 

Reisenthel toilettaske. Smart toilettaske med god plads! Den har et enkelt stort rum, som lukkes med lynlås. Derudover er den øverste kant hård, således at den holder sin facon! Indeni har den en mindre lynlåslomme samt tre bånd der kan holde flasker og andre beholdere på plads. Den har ydermere en fast bund, så den er nem at have stående. Mål: 26 x 18 x 12,5 cm. Pris for Reisenthel toilettaske er 129,-

Day beauty setDay – Hearts Beauty Set. Fantastisk beauty-sæt bestående af 3 tasker fra Day Birger ét Mikkelsen. Sættet består af rummelig beautytaske i flot mønster. Mønstret makeup taske og gennemsigtig taske, der er perfekt til brug ved rejse.. Sættet har eksklusivt look med flot mønster, guld lynlås og logo-mærke i sort skind. Fremstillet af: 100% nylon og logo i læder. Pris for sættet 799,95. Køb det her.

 

tiger of swedenTiger of Sweden Frigera toilettaske. Eksklusiv toilettaske i lækkert blødt mat skind. Den lukkes i toppen med lynlås. Indvendig er der foruden det store rum også en aflang sidelomme samt 2 mindre lommer, med elastik i kanten, så dine produkter holdes på plads.
Mål: 21 x 13 cm. Pris for Tiger of Sweden Frigera toilettaske 899,-

De fleste af de viste toilettasker til kvinder findes i flere farver. Under hvert billede er der et link til modellerne, via det kan man se de forskellige farver, samt se et større udvalg af toilettasker til både mænd og kvinder.

Indlægget Toilettaske dame indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.