På jagt efter toilettasker til børn? Det er stort, når man skal ud og sove hos bedsteforældrene eller på sin første ferie, og derfor skal man da også have sin helt egen  toilettaske med! Synes du lige som os at udvalget i de fysiske butikker er småt, så har vi fundet lidt forskellige bud frem:

toilettaske til børn lassig spooky

Toilettaske til børn fra Lässig

Toilettaske til børn fra serien Spooky. Toilettaskerne er med små søde spøgelser som delvist lyser i mørket. Toilettaskerne fra Lässig indeholder et stort hovedrum, 2 indvendige netlommer og 1 indvendig lynlåslomme. I toilettasken findes krog til ophæng og 2 udvendige net lommer på sidderne, samt 1 udvendig lynlåslomme. Find det aftagelige spejl og den smarte plastlomme til navn. Lässig børnetoilettasker måler 20 x 6,5 x 15 cm og er designet i polyester, så den nemt kan tørres af med en fugtig klud. Vælg mellem sort med blå kontraster eller ferskenfarvet med grå kontraster. Se flere billeder af detaljerne her

toilettaske til børn liewood børnetoilettaske

Liewood toilettaske til børn

Sød og praktisk lille toilettaske fra Liewood der er lavet i 100% økologisk bomuld. Masser af fine detaljer Mål: 12 x 23 cm. Danske LIEWOOD laver cool og lækre tekstil produkter i stilrent og minimalistisk nordisk design til den moderne familie – i en langtidsholdbar kvalitet. Alle LIEWOOD produkter er i økologisk bomuld og med en helhedsbaseret og etisk tilgang til design og produktionsprocessen. Alle LIEWOOD produkter er produceret i Indien efter GOTS (Global Organic Textile Standard) standarden – al LIEWOOD produktion sker i et kontrolleret, sikkert og fair arbejdsmiljø.

saoft gallary splash toilettaske til børn børnetoilettaske gave til drenge gave til piger

Soft Gallery børnetoilettaske Splash

Fås i disse tre farver. Lækker Soft Gallery toilettaske i creme, sart rosa eller sart blå, med et allover print af prikker – deraf navnet “splash”. Soft Gallery toilettasken har en firkantet form med en lynlås på toppen. Tasken er let vatteret og består af ét stort rum med god plads. Toilettasken til børn måler 22 x 14 x 7 cm og er fremstillet af det fineste økologiske bomuld.

rasmus klump toilettaske til børn børnetoilettaske

Rasmus Klump toilettaske til børn

Vi elsker dem! Vælg mellem mørk rød eller blå, med hvide prikker. Sød Rasmus Klump børnetoilettaske. Rasmus Klump toilettassken har en flot, rund form med en praktisk hank på toppen. Den åbnes med en praktisk lynlås hele vejen rundt om toppen. Tasken består af ét stort rum, der har 6 små lommer med elastikkanter indeni. Tasken har et hvidt bomuldsfor, med et allover print af Rasmus Klumps verden og venner, på indersiden. Den er 13 cm høj og 19 cm i diameter.

toilettaske til børn med dyr dyremotiv toilettaske børnetoilettaske

Affenzahnn toilettasker til børn

Sjov Affenzahn toilettaske i form som et sjovt dyr. Dyret rækker tunge. Tungen sidder fast med en

elastik, og når man trækker i den, kommer der et navnemærke til syne. Affenzahn toilettasken består af ét stort rum der åbnes på fronten med en lynlås. På indersiden af tasken er der et aftageligt spejl, påsat med velcro. Derudover indeholder tasken fire åbne elastiske lommer, en lynlåslomme og en elastikstrop til tandbørsten. På siderne af tasken er der lommer i nettet polyester med elastikkanter i åbningen. Toilettasken har en praktisk hank i toppen, så den er let af bære rundt på samtidig med at den kan hænges op på badeværelset. Affenzahn taskerne er designet af holdet bag ErgoBag, så taskerne har den bedst mulige ergonomiske udformning. Desuden er de anvendte materialer så vidt muligt bæredygtige, og der er brugt genanvendte plastikflasker i produktionen. Toilettasken fra Affenzahn måler 20 x 19 x 7 cm.

lego toilettaske barn lego toilettaske ninja toilettaske til dreng

LEGO toilettaske til søde piger og seje drenge

LEGO Friends og LEGO Ninjago toilettaske har en firkantet form, og åbnes i toppen med en lynlås. Tasken består af et stort rum, der er foret med tekstil. Toilettasken har en praktisk rem i den ene side, så den er nem at bære.

A Little Lovely Company Toilettaske med glimmer toilettaske med glitter børnetoilettaske

A Little Lovely Company toilettaske

Smart A Little Lovely Company toilettaske med en klar for- og bagside, samt transperante kanter med flot glimmer. A Little Lovely Company toilettaskens forside har to lag, med flotte palietter imellem. På fronten er der seje prints af planeter, rumraket panda, pegasus og hest.

LÆS OGSÅ: Toilettaske til kvinder

LÆS OGSÅ: Toilettaske til mænd

Kilde: Alletidersgave.dk
Indlægget toilettasker til børn indeholder affiliatelinks
TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.