Er din datter vild med TOP Model universet og klar til skolestart?

En Top model skoletaske står højt på ønskelisten hos mange piger og det er ikke uden grund!

TOP Model har et fantastisk kreativt univers og fine kreative ting, der gør det sjovt for piger at tegne, male og lave små kreative projekter. TOP Model består af 13 piger, der alle hver især har deres egen stil og smarte udseende, som på skift pryder de mange forskellige TOP Model ting og artikler. De har alle vidt forskellige personligheder, hvilket gør det nemt for alle piger at finde mindst én af modellerne at identificere sig med. De 13 piger der tilsammen udgør TOP Model interesserer sig for mode og skønhed og så betyder venskab, musik og kreativitet meget for alle TOP Modellerne.

Nogle af de mest populære TOP Models produkter er kreative bøger og malebøgerne med piger, hvor den kreative blot skal tegne tøjet eller klippe det ud efter egne kreative designs. TOP Model er en sjov og sød måde at starte en interesse for mode, tøj, skønhed og kreative håndarbejdsprojekter.

TOP Model skoletasker

Et andet populært TOP Model produkt er en TOP Model skoletaske. En skoletaske er en form for accesorie for den helt unge skolepige. Vi ser meget ofte af skoletasken viser noget om barnets hobby eller interesser. Derfor ser vi at fodbold skoletasker og Fortnite skoletasker hitter blandt drengene, mens pigerne er vilde med Unicorn skoletasker eller en TOP Model skoletaske, som dem vist nedenfor.

STORT udvalg af Top model skoletaske

Værd at vide om TOP Model skoletaskerne

På fronten af TOP Model skoletaskerne, findes et TOP Model motiv. En TOP Models skoletaske er lilla eller lyserød og så har de 2 store rum og 2 lommer på siderne (er velegnet til drikkedunk eller lign.,den ene af dem har en klap med velcro). I det stor rum til bøger er der en ekstra lomme, til at holde styr på mindre ting eller beskytte en tablet.

TOP Model skoletasker har fast bund og bagsiden har solide bløde justerbare skulderremme. TOP Models Skoletaske er forsynet med reflekser i toppen og på bære remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bære rem + en strop hvis tasken skal hænge. Skoletasken fra TOP Model har kraftige lynlåse hvor der er en lilla strop.

TOP Model skoletasker er en skoletaske til piger der går i 1. klasse til 4. klasse. Den vejer 980 gram og kan rumme ca. 20 liter. Størrelse ca. 44 x 34 x 23 cm (H x B x D)

Top Model – Skoletaske – Friends – PinkLJune og Jill kalder alle Top Model fans! De to seje piger er nemlig kommet i en ny version, en skoletaske version. Den smarte TopModel-skoletaske i lyserød fra Friends-kollektionen er netop beregnet til skoledage. Ikke nok med, at den er god og stilfuld, men den har også meget mere at tilbyde. Foran er der et dejligt billede af topmodellerne Jill og June med deres søde små hunde.

Find skoletasken her hos Gucca.

Top Model Skoletaske Friends Christy – Regnbue

Denne Top Model skoletaske med motiv af Christy er en super skøn og flot taske, der helt sikkert vil bringe glæde til enhver Top Model-elsker. Tasken har i alt 3 rum samt et mindre på siden og en lomme i den anden side, der eventuelt kan bruges til drikkedunk. De praktiske lynlåse holder alle dine ting sikkert på plads.

Find skoletasken her hos Gucca

Top Model – Skoletaske Med Stjerner – Lilla

Er du klar, parat til skolestart? Bliv den sejeste i skoleklassen med denne super flotte og smarte lilla skoletaske fra Top Model! Denne skoletaske er fra skaberne af TopModel, der tilbyder det utroligt succesrige udvalg af blandt andet skoleting og farvelægningsbøger, der dækker en lang række designtemaer i alt fra make-up til hunde-outfits. Perfekt til børn der kan lide at skabe.
Designet kommer i en smuk lilla farve med fine stjerner. På den store stjerne er der belagt med pailletter som skifter farve alt efter hvilken vej du stryger din hånd hen over dem. 

Find den lille Top model skoletaske her hos Gucca

Top Model – Fantasy Skoletaske Med Glimmer – Isprinsesse – Blå

Bliv klar til skolestart med denne yndige Top Model skoletaske. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Tasken er let i vægt, men byder alligevel på to store rum, frontlomme, lynlåslomme og yderlomme t. drikkedrunk. Derudover er tasken designet med reflekser, polstrede stropper samt håndtag og en behagelig, åndbar rygpude.Bunden af tasken har en belægning, der sørger for at holde vand og skidt ude. Skoletasken er metallisk blå med sølvglitterfolie og har det smukkeste isprinsesse-motiv udenpå. 

Find skoletasken her hos Gucca

Top Model – Skoletaske Med Stjerner Og Pailletter – Pink

Med denne smukke lyserøde Top Model skoletaske med farveskiftende paljetter ser du altid moderigtig ud! I denne rygsæk kan du have alle dine ting og tage dem med i skole, men du kan også bruge den i hverdagen eller på en dagstur. Skoletasken har et flot stjerne motiv, samt en stor paljet stjerne der kan skifte farve på fronten. 

Find skoletasken her hos Gucca

Top Model – Skoletaske – Love Letters

Så er der lagt op til forårsfølelser med wow-effekt! Denne skoletaske er et ægte stilfuldt mirakel der passer perfekt til både skoledage og ferier. Denne fine skoletaske er et ægte blikfang. Takket være det super søde, glitrende TOPModel kærlighedsmotiv får denne skoletaske alles hjerter til at slå lige lidt hurtigere!

Find den flotte skoletaske her hos Gucca

Top Model – Skoletaske – Fantasy Model – Havfrue

Flot skolerygsæk i en fortryllende, turkis farve der er prydet af det smukkeste havfrue FANTASY Model motiv. Tasken har tre rum der åbnes med lynlåse i toppen samt praktiske sidelommer. Letvægtstasken er rummelig og har masser af flotte, praktiske og ergonomisk korrekte detaljer, herunder bløde og justerbare skulderremme, reflekser og kraftig bærerem. Tasken er udført i slidstærkt materiale, og lynlåsen er dekoreret med en fin havfruehale.

Find den flotte havfrue skoletaske her hos Gucca

Top Model – Fantasy Model – Skoletaske Ballet Tema – Pink

Stilfuld rygsæk fra Depesche-serien TopModel i design ballerina. TopModel Backpack Ballerina tilbyder et smukt design med en TopModel, der danser ballet- og glittereffekt. Små Relfex-striber på fronten og på skulderpuderne, som er meget gode for bedre synlighed i mørke. Rygsækken har også små organisatorisk rum til små ting som Mobiltelefon osv. Den er også velegnet som skoletaske. 

Find den flotte ballerina skoletaske her hos Gucca

Top Model – Skoletaske – Love Hundemotiv Med Pailletter – Blå

Her får du en super sød skoletaske med et fint hundemotiv og pailletter. 
Kender du en, der elsker hunde og glitter? Så er denne skoletaske helt perfekt! Denne skoletaske har et super fint design med en sød hund udenpå. Der er rigtig god plads i skoletasken, sådan så alle tingene kan komme med i skole uden problemer. Derudover er tasken slidstærkDer er påsatte reflekser på tasken, sådan så de små også er beskyttet, når de bevæger sig rundt i trafikken. Denne skoletaske er perfekt til en førstegangselev! 

Find den flotte skoletaske med hundemotiv her hos Gucca

Top Model – Skoletaske Med Papegøje Motiv Og Pailletter – Pink

Flot, let og rummelig skolerygsæk i pink. Med sødt tropical design og en tucan i vendbare pailletter, som skifter farve, når du stryger hånden henover. Rygsækken har to store rum og to udvendige sidelommer samt en hemmelig lynlås-lomme. Ryggen er polstret i åndbart materiale og tasken har solide, bløde og justerbare skulderremme. På toppen er der en kraftig bærerem samt en strop, når tasken skal hænges op. Skolerygsækken har desuden ekstra polstret bund for at holde smuds væk, masser af reflekser flot integreret i designet samt andre flotte og praktiske detaljer.

Find den flotte pink skoletaske her hos Gucca

Top model skoletasker med hjul

Drømmer dit barn om en flot skoletaske med hjul. Så findes der også et Top model skoletasker med hjul.

Top Model – Skoletaske Trolley Med Håndtag, Forlomme Og Sidelommer – Blå

Bliv skoleklar med denne super flotte Top Model trolley skoletaske!
Skoletasken har et fint Top Model motiv med en flot, blå-lilla baggrund. Det er den perfekte skoletaske, til den kreative lille pige, der elsker Top Model!
Tasken har et stort hovedrum, en frontlomme og netlommer på siderne til drikkeflasker. De vandafvisende ydre materialer holder indholdet sikkert og tørt. De polstrede, højdejusterbare skulderstropper og den åndbare rygpolstring sikrer det højeste niveau af komfort. 
For at bruge rygsækken som en vogn skal du blot trække det teleskopiske håndtag ud og kan trækkes komfortabelt.

  • Mål: 34 x 24 x 50
  • Vægt: 2 kg
  • Kapacitet: 28 liter

Find Top model skoletaske med hjul her hos Gucca

Top Model – Trolley Skoletaske – Cherry Bomb – Rød Pink

Denne søde trolley skoletaske med “Cherry Bomb” design fra Top Model skaber altid en positiv stemning med sit fine kirsebærtema og flotte farver. Tasken er pink, lyserød og rød og får næsten tænderne til at løbe i vand. Den har et praktisk, justerbart teleskophåndtag og justerbare skulderstropper. Derudover er der sat ekstra skum i ryggen, og der er velcro, så når man skal ud at rejse, kan man sætte stropperne fast. Tasken har desuden fast bund, 2 hjul og 2 støtteben, så den selv kan stå og ikke vælter. Der er masser af opbevaringsmuligheder til skolesagerne i de forskellige rum. Som prikken over i’et medfølger der endda et super sødt kirsebærvedhæng til lynlåsen!

Find den flotte skoletaske med hjul her hos Gucca

Indlægget Top model skoletasker indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.