Mangler du/I også en kuffert til familiens mindste, måske kunne denne Trunki børnekuffert være en oplagt mulighed.

Trunki børnekuffert er designet, så man kan gå med den selv, eller blive trukket af mor og far. Med fire hjul og håndtag er den handy til både til ferie og weekendtur.

– Kufferten er fremstillet i hård plastik og der er håndtagshorn til at holde fast i, når man ”rider”.
– Indeni kufferten er der stropper for lettere pakning og organisering af børnenes ting.

Ved at udstyre de mindste med en Trunki børnekuffert, gør man det til en sjovere oplevelse at rejse. Ikke nok med kufferterne er fine og farverige, så er de lavet så smarte at barnet kan sidde på kufferten og blive trukket af forældrene. Samtidig med kan de små opbevare deres legetøj i kufferterne. Det er da smart.

Kufferten er forholdsvis let og vejer kun 1,7 kg. Materialet er slagfast plast og kufferterne fra Trunki har 5 års garanti. Det anbefales at kufferten tages med som håndbagage ved flyrejse, hvilket også gør det sjovere for barnet. Men ellers er kufferten kraftig nok til at kunne blive checket ind. Der er integreret kuffertmærke til barnets navn. Mål på Trunki kuffert: 46 x 20 x 31 cm. Volume; 18 Liter.

Trunki børnekufferter laves i flere flotte farver og print, både til drenge og piger. Kufferterne er oplagt både til ud- og indlandsrejse og leg i hjemmet. Trunki bliver hurtigt dit barns bedste rejsekammerat.

Find dit barns favorit Trunki kuffert her hos Jollyroom

SE OGSÅ: Disney kufferter

Indlægget Trunki børnekuffert – kuffert til at sidde på indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.