Undgå krøllet tøj på ferien taskeholic

Jeg tror de fleste af os kan sætte sig ind i følelsen, af at have pakket ens tøj pænt sammen hjemmefra, men når man åbner kufferten efter en lang flyvetur, så bliver man mødt at en syn hvor enten det hele eller dele af kuffertens indhold er blevet krøllet.

Men er det muligt at komme til livs? Kan du faktisk pakke dit  tøj, uden at det ser helt forfærdeligt ud, når du ankommer til destinationen? Det bliver nok svært at undgå helt, men man kan gøre meget for at mindske skaden.

Rul dit tøj

Den hurtigste og letteste måde at undgå størstedelen af krøller på tøjet, er at rulle det sammen.

Brug papir som mellemlag

Du tager f.eks. et lag af køkkenrulle  lægger mellem lagene i kufferten – med dit kæreste stykke tøj i midten. På den måde reducerer du friktion mellem lagene, eftersom plastikposen/papiret blot får det andet tøj til at “glide”.

Størrelse af kuffert

Bruger du den rette størrelse af kuffert. Bruger du en alt for stor kuffert i forhold til mængden af tøj, vil tøjet selvfølgelig ligge og rulle rundt.

Er tøjet blevet krøllet?

Er du nået frem til destinationen og er skaden allerede sket?

Der er flere forskellige “DIY” metoder, du kan anvende for at komme krøller på tøjet til livs.

Hæng dit tøj op med det samme

Når du ankommer, bør du hænge dit krøllet tøj op med det samme.Nogle krøller kan retter sig måske ud og du undgår samtidig at tøjet bliver mere krøllet.. Herefter kan du vurdere omfanget, og hvor drastisk du bør gå til værks i forhold til at fjerne krøller.

Gå i bad med dit tøj

Gør det dog ikke bogstaveligt talt. For så står du blot med krøllet og vådt tøj. Dampen fra badet hjælper med at fjerne krøller på dit tøj. Hæng dit krøllet tøj i nærheden af dit brusebad, mens du tager et langt og varmt bad.

Alternativt er det ud at finde et renseri, her kan du enten forhøre dig på hotellet.


Indlægget Undgå krøllet tøj på ferien indeholder affiliatelinks

TASKEHOLIC
taskeholic@gmail.com
TASKEHOLIC giver dig tips om hvor du med fordel kan købe den taske du lige nu er på udkig efter. TASKEHOLIC er siden hvor du kan finde inspiration til dit kommende taskekøb hvad enten det er en skoletaske, rygsæk, arbejdstaske, toilettaske, kuffert eller en hel anden type taske. Det er også på TASKEHOLIC du finder vejledning om, hvordan du bedst behandler dine tasker og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en taske.